badylekkk Napisano 11 Marca 2012 Napisano 11 Marca 2012 Witam, czy taki o to corss http://allegro.pl/rower-merida-crossway-5-v-2012-w-24h-i2160363178.html będzie dobrym wyborem w tej cenie? Wiem że to nie dużo dlatego też nie oczekuję cudów. pozdrawiam
badylekkk Napisano 11 Marca 2012 Autor Napisano 11 Marca 2012 Dobrym wyborem do czego?... dobrym wyborem do jeżdżenia po asfalcie i drogach rowerowych rzadziej w lesie. Konkretnie to chodzi mi o rower który tak szybko nie traci prędkości. Czytałem że mtb tracą znacznie szybciej niż cross stąd padł wybór na crossa. Przejeżdżać będę codziennie dystans ok 20km. Stąd pytanie taka Meridka a może coś takiego : Rower crossowy ALPINA ECO C20 2011 | Cross | Sklep Rowerzysta.pl rowery Dzięki za zainteresowanie moim problemem
czervco Napisano 11 Marca 2012 Napisano 11 Marca 2012 Spowodowane to jest większymi oporami toczenia generowanymi poprzez szersze opony w rowerach MTB. Jak najbardziej meride mogę ci polecić
badylekkk Napisano 11 Marca 2012 Autor Napisano 11 Marca 2012 a ta Alpina ? jest jakaś przepaść między ta Merdią a tą Alpiną (to jest jakaś podfirma Kelly's?) ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.