Skocz do zawartości

[sklep] crazysport.pl

jacekkoz

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Skad ta informacja? Mozesz napisac cos wiecej?

Spawe oszustwa zglosilem na Policje (w Lipcu) i w ostatni poniedzialek otrzymalem informacje, ze gosc bedzie odpowiadal za oszustwa, byl wczesniej wielokrotnie karany (rowniez za falszowanie dokumentow). Tylko, ze to moze troche potrwac. Wiadomo jak szybko dziala wymiar sprawiedliwosci...

Facet nauczyl nas cierpliwosci, to jeszcze troche wytrzymamy.

Pozdrawiam wszystkich wykiwanych!

• 2 miesiące temu...
Sklep działa - asortyment się zmienia - coś ten nasz wymiar sprawiedliwości też nas zlewa.....

eee chyba nic tam nie kupisz

zostawili ja do wygasniecia domeny

fakt mogli by ja zlikwidowac.... ale ciekaw jestem jak sie skonczyly sprawy ludzi którzy zostali przez ten poszkodowani i jak sdzial w tej sprawie wymiar "sprawiedliwości"- jesli cos sie dzialo piszcie...

i powodzenia

pododawałem trochę opinii o produktach w tym sklepie - ku przestrodze... na razie to jedyna metoda, żeby ostrzec innych!

Kiedys takie opinie o zabarwieniu negatywnym szybko znikaly . Bedzie mozna sprawdzic czy ma ktos nad tym piecze - jak znikna to walki dalej przechodza :-/ , jak zostana - to znaczy ze jest jak napisal loser :)

• 3 tygodnie później...
skad wiesz?

"Pewien sierżant z pewnego komisariatu" (nie chcę zdradzać nazwisk itp. - nie wiem czy wogóle można) mi powiedział. Po prostu też należę do tych poszkodowanych przez Rafała J. więc o niektorych rzeczach mnie mundurowi informują, gdy sie u nich pojawiam.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Są może jakieś nowe wieści na ten temat??

tak. Ja w styczniu dostalem wzrot pieniazkow (+ odsetki) - mialem odpuscic wtedy i wycofac pozew z prokuratury(niechcialo mi sie po sadach jezdzic - myslalem ze do sosnowca kaza mi jechac, a tam troszke daleko :/) lecz bylo zapozno, sprawa poszla na sadu.

Bylem na rozprawie jako swiadek, niestety niewiem jaki wyrok dostal (moze jeszcze przyjdzie jakies pismo)

Zglaszales sprawe na policji/ prokuraturze?

• 3 miesiące temu...

Przypadkowo trafiłem na ten topic i jednocześnie przypomniałem sobie, że swojego czasu też straciłem pieniądze przez tego oszusta, lecz z własnej głupoty nic nie zrobiłem z tą sprawą i zupełnie o niej zapomniałem. Mam pytanie do ludzi poinformowanych. Czy jest jeszcze jakakolwiek szansa na odzyskanie pieniędzy? Jeśli tak, to co muszę zrobić?

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...