guit Napisano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Nic tylko pozazdrościć sponsora: http://www.fotosurf.pl/rowery/rowery.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtb_rider Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 tez mialem problem z tym sklepem jedyne co mozna zrobic to umowic sie na odbior osobisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel Napisano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Nic tylko pozazdrościć sponsora: http://www.fotosurf.pl/rowery/rowery.htm nie wiem czy ktos jeszcze ale napisalem maila do gosci z Gebo i jak widac poskutkowalo - banner Crazysport zniknal z ich stronki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 16 Września 2006 Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Troche czasu mineło i temat ucichł, może ktoś by napisał coś nowego bo bardzo mnie ten temat interesuje a na pewno nie tylko mnie ? Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robik Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Troche czasu mineło i temat ucichł, może ktoś by napisał coś nowego...? Pzdr. Witam! Goscia juz maja. Teraz trzeba uzbroic sie w cierpliwosc. Chociaz na razie tyle satysfakcji... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwan Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Witam! Goscia juz maja. Teraz trzeba uzbroic sie w cierpliwosc. Chociaz na razie tyle satysfakcji... Pozdrawiam! Skad ta informacja? Mozesz napisac cos wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robik Napisano 20 Września 2006 Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Skad ta informacja? Mozesz napisac cos wiecej? Spawe oszustwa zglosilem na Policje (w Lipcu) i w ostatni poniedzialek otrzymalem informacje, ze gosc bedzie odpowiadal za oszustwa, byl wczesniej wielokrotnie karany (rowniez za falszowanie dokumentow). Tylko, ze to moze troche potrwac. Wiadomo jak szybko dziala wymiar sprawiedliwosci... Facet nauczyl nas cierpliwosci, to jeszcze troche wytrzymamy. Pozdrawiam wszystkich wykiwanych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nutria Napisano 23 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Sklep działa - asortyment się zmienia - coś ten nasz wymiar sprawiedliwości też nas zlewa..... pododawałem trochę opinii o produktach w tym sklepie - ku przestrodze... na razie to jedyna metoda, żeby ostrzec innych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loser Napisano 23 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Sklep działa - asortyment się zmienia - coś ten nasz wymiar sprawiedliwości też nas zlewa..... eee chyba nic tam nie kupisz zostawili ja do wygasniecia domeny fakt mogli by ja zlikwidowac.... ale ciekaw jestem jak sie skonczyly sprawy ludzi którzy zostali przez ten poszkodowani i jak sdzial w tej sprawie wymiar "sprawiedliwości"- jesli cos sie dzialo piszcie... i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 pododawałem trochę opinii o produktach w tym sklepie - ku przestrodze... na razie to jedyna metoda, żeby ostrzec innych! Kiedys takie opinie o zabarwieniu negatywnym szybko znikaly . Bedzie mozna sprawdzic czy ma ktos nad tym piecze - jak znikna to walki dalej przechodza :-/ , jak zostana - to znaczy ze jest jak napisal loser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oficjalnie Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Gość już siedzi w pace. Teraz każda z nim związana sprawa polega na upewnieniu się, czy ten co siedzi jest na pewno tą samą osobą, która robiła ludzi w bambo (po prostu pare papierów ktoś musi podpisać i tyle). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 skad wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Gość już siedzi w pace Jezeli to prawda - to bardzo mila informacja o poranku :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oficjalnie Napisano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 skad wiesz? "Pewien sierżant z pewnego komisariatu" (nie chcę zdradzać nazwisk itp. - nie wiem czy wogóle można) mi powiedział. Po prostu też należę do tych poszkodowanych przez Rafała J. więc o niektorych rzeczach mnie mundurowi informują, gdy sie u nich pojawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Są może jakieś nowe wieści na ten temat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metias Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Są może jakieś nowe wieści na ten temat?? tak. Ja w styczniu dostalem wzrot pieniazkow (+ odsetki) - mialem odpuscic wtedy i wycofac pozew z prokuratury(niechcialo mi sie po sadach jezdzic - myslalem ze do sosnowca kaza mi jechac, a tam troszke daleko :/) lecz bylo zapozno, sprawa poszla na sadu. Bylem na rozprawie jako swiadek, niestety niewiem jaki wyrok dostal (moze jeszcze przyjdzie jakies pismo) Zglaszales sprawe na policji/ prokuraturze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Jeżeli chodzi o mnie to ja naszczęscie nie miałem z nim problemów gdyz nie kupowałem nic u niego, ale pytałem daltego żę zaciekwił mnie ten temat. Ciesze sie żę został on ukarany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metias Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 A to dobrze Ja pochopnie zrobilem zakupy i poprzedni sezon mialem stracony Nigdy wiecej zakupow w dziwnych sklepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbkg Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Przypadkowo trafiłem na ten topic i jednocześnie przypomniałem sobie, że swojego czasu też straciłem pieniądze przez tego oszusta, lecz z własnej głupoty nic nie zrobiłem z tą sprawą i zupełnie o niej zapomniałem. Mam pytanie do ludzi poinformowanych. Czy jest jeszcze jakakolwiek szansa na odzyskanie pieniędzy? Jeśli tak, to co muszę zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proxx Napisano 28 Października 2007 Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Cóż. Chyba w takim razie już wyszedł http://www.crazysport.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 28 Października 2007 Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Wszystko pieknie ładnie ale ten pseudo ranking nie uwzględniał realizacji zamowienia... To co jest napisane rzadko kiedy pokrywa sie z rzecczywistoscią. Czyzby kolejnemu bandycie udało sie uniknąc odpowiedzialnosci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.