Skocz do zawartości

[sklep] crazysport.pl

jacekkoz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Wszystkie osoby, ktore nadal nieotrzymaly sprzetu i czuja sie oszukane, prosze o kontakt.

Proponuje wspolnie zglosic sprawe na policje lub do jakiegos urzedu.

Sezon w pelni a sprzetu niema normalnei paranoja :/

Napisano

Witam!

Podobnie jak inni użytkownicy tego forum jestem poszkodowanym. Zamówienie na poand 2000zl złożyłem w pierwszym tygodniu kwietnia. Pieniądze przelałem i od tego momentu zero kontaktu. Niedawno odwiedziłem sklep i jak się dowiedziałem Pana R. J. już od paru miesięcy tam nie ma i jest poszukiwany przez policje. Sam też zgłosiłem sprawę na komendzie i proponuję innym zrobić to samo. Niech mu ktoś wkońcu dobierze się do d... a home.pl przestanie hostować witrynę, by następnych ludzi nie oszukał. 'Nie' i jeszcze raz 'nie' kupować nic od tego Pana, a samemu Rafałkowi życzę miłego powrotu do S-wca :/

Napisano

Sklepu w Sosnowcu juz od paru miesięcy nie ma. Tak naprawdę to co to był za sklep. Jakieś pomieszczenie wynajęte w biurowcu, które R. J. odwiedzał co jakiś czas z częściami. Nic w stylu kolorowych szyldów i wystaw. W to miejsce to nawet ciężko trafić. Obecnie nikt R. J. tam nie widział. W mieszkaniu też nikogo nie można zastać. Jedynie przychodzą oszukani klienci i pytają o CrazySport.

Napisano

Kiedys ktos go gdzies zlapie. Na chirurga plastyka i dentyste panie janciak moze braknac z tej kasy od kupujacych. Pisze - panu - bo mysle ze caly czas czytasz ten watek o swoim sklepiku :D

Napisano

Witam, mądry Polak po szkodzie... zacząłem grzebać w necie dziś, czyli 2 tygodnie po terminie dostawy... nie ma co dalej czekać jutro się dołączę do grupy pościgowej...

kur...

z pozdrówkami

BART (nutria)

• Mod Team
Napisano

Łapać, Łapać i nie popuścić ani grosza. A może wśród forumowiczów jest jakiś zdolny haker... :) może mała zadyma na stronie krejzisporta...

btw nie wiem czy juz bylo... ale zobaczcie na to

http://www.allegro.pl/show_user.php?search...40crazysport.pl :P

kolejne konto tego krejzi naciagacza http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=26...pe=fb_recvd_neg :P

ciekawe ile jeszcze ma tych zablokowanych kont

Napisano

Kurde...a ja myslalem ze to jakas nagonka konkurencji zeby nie kupowac w crazysport.pl. mialem kupic od nich towaru za ponad 2000zl, ale po tym co przeczytalem to po prostu tragedia!! wczoraj jeszcze kumpel uzgadnial warunki transakcji, ktos z crazy odpisywal mu na maile w ciagu 5 min, az do momentu kiedy on poprosil o jakis kontakt telefoniczy i wtedy kontakt mailowy sie zerwal...nawet chciali wyslac towar za pobraniem co sprawilo ze odzyskalem wiare w ich uczciwosc, bo przeciez wplacam kase dopiero kiedy towar obejrze. szczerzo mowiac caly czas nie wiem na czym polega caly "fenomen" sklepu www.crazysport.pl, jak im sie udalo byc na pierwszym miescu wsrod sklepow internetowych wedlug portalu www.money.pl i czemu ich internetowy sklep caly czas funkcjonuje?!

Napisano

Ja wam powiem tak, byłem dziś w tym sklepie osobiście bo chciałem kupić spd

z butami ,wypadało przymierzyć butki. Miałem ogromny problem z znalezieniem

tego sklepu, zupełnie nikt nie wiedział gdzie to jest,gdy już znalazłem to

miejsce (duzy budynek gdzie wynajmowali biura) to okazało się że juz dawno

nie ma tej firmy, a właściciel narobił wiele wałków i teraz wszyscy

poszukują go włącznie z policją.

pozdrawiam

GeeRbiL

Gość Michi23
Napisano

Łłłło kur...cze :) !!! Jak przeczytałem ten wątek to mi włosy dęba stanęły... ja w lutym/marcu (jakoś tak) kupiłem dla mej lepszej połówki właśnie w Crazysporcie słynnego Alien Ghost'a, i wtedy to faktycznie był sklep wybijający się ponad przeciętność pod każdym względem.

Jak widzę jak skończyły teraz moje wyobrażenia o ewentualnej gwarancji, to mam ochotę rozebrać tego bajka na części pierwsze i "oddać" je wszystkie Właścicielowi ( :022: ) przez jego własną doopę :glare: :angry:

P.S. Na pocieszenie mogę dodać, że nie urodził się jeszcze taki, co na większego od siebie cwaniaka nie trafił... czego z całego :) życzę całej nieuczciwej ekipie Crazysportu (sztyca wam w d... !!! )

Napisano

Dla home.pl kolo wciąż jest czysty jak łza i nic, że pomagają mu robić wałki hostując ten burdel. Policja pewnie od 2 miesięcy obstawia budynek :-)

Napisano

Na forum rowerowym na google tez jest temat o crazy - skromniejszy - ale jest post osoby ktora kupowala u rafalka bezposrednio w domu - dokladnego adresu sobie nie przypomina - ale moze bezposrednio pod drzwi doprowadzic bo ma pamiec fotograficzna :) . Plus ma jeszcze szukac jakiejs starej korespondencji i moze konkretny adres znajdzie.

Pisze to tak w ramach informacji gdyby ktos rafalka mial ochote odwiedzic i porachowac mu zabki :D

Link do tematu z google : klik ? po dalsze informacje :D

Napisano

To ja dodam jeszcze najświeższe wiadomości- kontaktowałem się z importerami w sprawie crazysportu- żaden z nich nie chce z nim współpracować- wiedzą o ich przekrętach, a podobno towar biorą z zagranicy (jak większość "okazyjnych" sprzedawców). Ja Wam współczuję- tak dać się nabrać :) :035: Pozdrówko FORUMOWICZE :) :)

Napisano

Witam. Niestety ja też próbowałem kupić sprzęt w crazysport. 25 maja zamówiłem i zrobiłem przelew, ponieważ właściciel przez tel wydawał się spoko i paczka miała dotrzeć do 3-4 dni. Od dokonania przelewu kontakt jest zerowy do dziś. Sprawę oddałem do rzecznika praw konsumenta, który wysłał ponaglenie o zwrot gotówki. Pan Rafał J. ma na to 30dni, czyli jeszcze mu zostało jakieś ok. 21. Po upływie tego terminu sprawa powędruje do prokuratury i zawiadomieniu o przestępstwie (kwota pow. 250zł). A potem zobaczymy :028: :028: :028: Pozdrawiam

Napisano

Co ciekawe ten człowiek jeszcze działa i próbuje naciągać dalej. Kilka dni temu wysłałem emailem zapytanie o towar i po kilku godzinach otrzymałem odpowiedź. Jednak nie wydała mi się ona przekonywujaca w kwestii samych warunków zawarcia transakcji i o sprawie zapomniałem, aż trafiłem na ten wątek na forum. Dodam jeszcze, że moja czujność nie bierze się tak sama z siebie, kiedyś naciąłem się na podobnego typa, który miał atrakcyjne ceny, co prawda w innej branży, ale sposób działania był bardzo podobny. Od tamtego czasu moje priorytety w handlu na odległość się mocno zmieniły i jakakolwiek wątplowość co do wiarygodności sprzedawcy automatycznie go dyskwalifikuje, podejrzewam nawet, że jestem zbyt ostrożny ale w tym przypadku to zadziałało.

Napisano

damn, po przeczytaniu tego calego tematu nagle sobie uswiadomilem jaki nieostrozny jestem. Sam chcialm tam buty kupic i nigdy mi do glowy nie przyszlo ze koles ktory am sklep internetowy moze w jakikolwiek sposob oszukiwac ludzi:/ brrr

• 3 tygodnie później...
Napisano

To co teraz czytam to dla mnie SZOK. Kilka miesięcy temu kupowałem tam buty i pedały SPD i nawet npisałem o tym sklepie taki post:

Ja przeżyłem ostatnio bardzo miłe zaskoczenie związane ze sklepem crazysport.pl. Jako, że siedzibę mają w sąsiednim mieście to po skontaktowaniu się ze sprzedawcą złożyłem zamówienie na butki i pedałki SPD umawiając się na odbiór osobisty z przymierzeniem. Sprzedawca powiedział, że jak tylko sprowadzi towar z Poznania da mi znać, ale nie wie czy uda się przed świętami. Przygotowałem się więc, że przed świętami na pewno nie dostanę swojego zamówienia, a tu telefon i gościu mówi, ze wszystko jest już u niego i mogę przyjechać, jednak po kilku godzinach dzwoni ponownie i mówi, że przywiezie mi to wszystko do domu (jakieś 25 km), bo teraz musi wyjść i nie będzie na mnie czekał. Pomyślałem - fajnie, nawet z domu nie muszę wychodzć. Dzisiaj, w wielką sobotę, przyjechał do mnie osobiście, przymierzyłem butki, które okazały się w sam raz i w ogóle zaiste. Nawet sprowadził dla mnie czarne pedałki, chociaż miał na sklepie srebrne, a ja mu pisałem, że jeżeli czarne będą problemem to mogą być srebrne. Sprzedawca po prosty niesamowity i ma fajnego białego pieska :wink:

Strasznie dziwi mnie to co pisecie o tym sklepie, ale może ja trafiłem na okes kiedy sprzedawca pracował na zaufanie, żeby potem wydymać jak najwięcej ludzi.

Napisano

Strasznie dziwi mnie to co pisecie o tym sklepie, ale może ja trafiłem na okes kiedy sprzedawca pracował na zaufanie, żeby potem wydymać jak najwięcej ludzi.

Zasada dzialania ktorej ojcem na allegro chyba mozna nazwac goscia o niku "komputery00" - ten po ponad 300 udanych tranzakcjach wydymal ludzi na ponad 70-80 tys.

Napisano

Hej! Jestem ciekawy czy macie jakieś wieści o Rafale. Żyje jeszcze czy dopadli go wściekli klienci? Siedzi? Uciekł z kraju? Został świadkeim koronnym w sprawie o wymuszenia i haracze i chroni go ABW? Porwali go kosmici? Pozdrawiam.

Napisano

Widze,ze Policja wziela sie ostro do roboty :D

Kumpel dostał z Sosonsowca wezwanie na Policje jako swiadek, bo kupował u niego cos na Allegro :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...