mmmak Napisano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 to mieliście ludzie pecha - ja zamówiłem tam amora - i bez problemu, potem kask i także bez problemu. współczuje wszystkim oszukanym , ale to prawdza ze od jakiegos czasu sie cos dzieje złego z tym sklepem bo także próbowałem sie tam dodzwonic ale sie nie udało. szkoda bo myslałem że zrobie tam jeszce jakies wieksze zakupy bo ceny korzystne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jastrzomb Napisano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ciag dalszy mojej przygody http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?s=&s...ndpost&p=179678 W zeszlym tygodniu wlasciciel Crazy nagle jakby sie obudzil ze snu zimowego zaczal odbierac telefony i ogolnie stal sie komunikatywny, juz niby paczke mi wysylal (podal mi nawet numer przesylki - tyle ze w firmie kurierskiej powiedzieli ze ten numer jest nieprawidlowy ). I nagle znow go wcielo zero kontaktu, zero paczki. Nie rozumiem tego czlowieka, jesli chce oszukac to niech sobie odpusci odbieranie telefonow, zmieni mail i numer telefonu, a nie przez tydzien dobry kontakt a potem 2 tygodnie cisza. A tam mi zalezalo na zlozeniu roweru - chcialem sobie zrobic prezent slubny (mam na samym poczatku maja ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość_Beata_* Napisano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Stanowczo odradzam sklep CRAZYSPORT, na przesyke czekam juz miesiac... Sprzedawca celowo nie odbiera już telefonu a nawet wyłącza. W ogóe nie szanuje klientów. Wpłacicie kase i stracicie ją jeszcze na telefony. Szukajcie innego sklepu, pewniejszego. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guit Napisano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ja na pewno nie odpuszcze i zle sie to dla niego skonczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErIxOn Napisano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ja miałem kupić w tym sklepie, ale z reguły jestem zapobiegliwy i zdziwił mnie brak możliwości przesyłki za pobraniem po uprzednim kontakcie mailowym i telefonicznym. Koleś odpisał na maila z błędami ortograficznymi, więc zrezygnowałem. I nie żałuje czytając komentrze. Zaczekałem 20 dni, piaste zamówiłem u konkurencji "r*.com" świetny kontakt i od razu mimo, że dopiero się zalogowałem zaporponowali przesyłke za pobraniem. Ja osobiście nie polecam sklep crazysport.pl budzi jak dla mnie wiele wątpliwości... Zbyt wiele. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Jastrzomb - nie rozumiesz tego człowieka? On chce zyskać na czasie . Pytanie do osób, które wpłaciły pieniądze i nie otrzymały towaru: na co wy jeszcze czekacie??! Ani chwili dłużej bym nie zwlekała, tylko alarmowała policję. Może się jeszcze uda namierzyć złodzieja . Pozdrówko bez złudzeń . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaco69 Napisano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Witam wszystkich oszukanych przez sklep crazysport Nie przypuszczałem, że i ja będe musiał napisać coś od siebie w tym ponurym kąciku forum. Otóż dokładnie 3.04 przelałem na konto opisywanego sklepu 250 zł. za buty sh- r098 i zgodnie z umową miałem je otrzymać w ciągu tygodnia. I jak w poprzednich wypowiedziach kantakty się zakończył - na emaile nie odpisuje, w telefonie ciągle załadowana poczta. Ale przed swiętami jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności udało mi się dodzwonić do tego typa, który bezczelnie oświadczył, że buty już wysłał. Nie mam ich oczywiście do dzisiaj. We wtorek idę na policję, trzeba coś zrobić żeby ten oszust nie naciągał kolejnych osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Na allegro ziom ma juz skonczoną karier,ale kto wie,mzoe na innym nicku juz działa. Ja kupowalem rok temu u tego typa buty SHIMANO 80-tki, po dosyc dlugim czasie otrzymalem je,jeszcze dalo sie dodzwonic wtedy do niego, to opie@#olilem gnoja,ze zapalcilem,a butów nie ma. Buty ootrzymalem OPEKiem,ale niestety bez rachunku i gwarancji! Gnoj dostal negatywa,a po jakism czasie i tak mu konto zablokowali!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Po takiej lawinie negatywnych opini, już raczej nie ma się nad czym zastanawiać. Zastanawiające jet tylko czemu część transakcji się udała. Losowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 najlepiej, zeby ktos obrotny zebral wszytskich oszukanych i razem wszyscy zalozyli mu jedna sprawe - koszta beda mniejsze, a sila przebicia wieksza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafaello Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 To jak w końcu z nimi jest, realizują wysyłki czy nie ?. Muszę kupić nową korbę i mam do nich niedaleko, przedtem wszystkie zakupy były szybkie i sprawne ale zastanawiam się bo komórki nie odbierają , jedynie dostałem dzisiaj maila z odpowiedzią od pracownika sklepu że nie ma problemu z zakupem , jedynie czas oczekiwania jest większy niż do tej pory z powodu szczytu sezonu i opóźnionych dostaw z Shimano. Rafaello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 NIE WPALCAJ KASY, JAK JUZ TO TYLKO ODBIOR OSOBISTY I PLATNE PRZY ODBIORZE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Rafaello malo ci? Nie czytales tego wszystkiego? Co z tego ze masz do nich blisko jak oni nie istnieją? Wez kup tą korbe w jakims sensownym sklepie, wolisz miec korbe troche drozej czy nie miec pieniedzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafaello Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 No właśnie jednego nie kumam, większość ludzi tutaj twierdzi że ten sklep nie istnieje. Ja wiem że istnieje. Przy pierwszym zakupie sprawdzałem ich w urzędzie miasta i są zarejestrowani, sprawdzałem też przedwczoraj czy coś nie zmieniło i powiedziano mi że firma istnieje. Wiem że właściciel jest za granicą i być może dlatego były problemy ostatnio z wysyłkami czy tez kontaktem. Nie odebierajcie tego jako próbę ich obrony, po prostu próbuję logicznie mysleć i poprzeć to faktami a nie pogłoskami. Poza tym nie wierzę że na podstawie 4-5 niewysłanych przesyłek mozna wyciągnąć tak delece idące wnioski. Dlatego jeszcze raz pytam osoby które przeglądają to forum: czy zamwailiście coś w tym sklepie w ostatnim czasie i transakcja zakończyła się pomyślnie? Rafaello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longbow Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Jak juz pisałem kupiłem w crazy w lutym 2006 MX comp coli-a 2006 i wplacilem za niego z gory 849 zł. Po tym co tu przeczytalem to widze ze miałem cholerne szczęście ze go dostałem i nie stracilem kasy. Pisałem kiedys ze jak nadal bedą mieli takie ceny to może jeszcze u nich coś kupie, ale teraz odwołuje wszystko co dobre napisane przeze mnie o tym sklepie. A na miejscu oszukanych to gdybym dorwal tego kolesia to bym go za jaja powiesil w jakims publicznym miejscu, niech ludzie patrza jak konczą oszusci. >>>NIGDY ALE TO NAPRAWDE NIGDY NIE KUPUJCIE W CRAZYSPORT<<<[u/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Mi tez gadali,ze wlasiciel wyjechał,a to bylo rok temu - co on tam niby robi? @Rafaello - to jesli uwazasz,ze istnieje idz do nch i kup na miejscu! Co za problem?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hxm Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 witam sklep istnieje tj czlowiek ma siedzibe w domu kupywalemu niego bike'a i wszystko OK wplacilem zaliczke a reszte kaski porzy odbiorze osobistym i wtedynie bylo tyle negatywnych opini ja bym go nie przekreslal jescze bo sam moze zrobie jescze jakies male zakupy u niego a ze mama bliksko to podjade kiedys pozdro 4 all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Rafaello nie wiem czy nie umiesz czytac? Bo wyglada na to jakbys celowo niezauwazal kilku wypowiedzi i siłowo bronil tego sklepu ja mam coraz wieksze watpliwosci czy to to nei ty jestes tym rafałem... naprawde. Jako jedyna osoba bronisz tego sklepu i wogole... EDIT: powiedzcie mi dlaczego w takim razie podaje zły adres sklepu na stronie? Sory ale jak ktos robi takie klocki, podaje ze wysylka wyszla a nie wyszla. To jest czyste krętactwo! I chamstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafaello Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Rafaello nie wiem czy nie umiesz czytac? Bo wyglada na to jakbys celowo niezauwazal kilku wypowiedzi i siłowo bronil tego sklepu ja mam coraz wieksze watpliwosci czy to to nei ty jestes tym rafałem... naprawde. Jako jedyna osoba bronisz tego sklepu i wogole... EDIT: powiedzcie mi dlaczego w takim razie podaje zły adres sklepu na stronie? Sory ale jak ktos robi takie klocki, podaje ze wysylka wyszla a nie wyszla. To jest czyste krętactwo! I chamstwo. Nie bronię powtarzam. Zauważam wszystkie wypowiedzi w tym wątku jak również wypowiedzi osób które tam nie kupowały (a przynajmniej nie napisały tego) a jedynie szerzą opinię zasłyszane. Chyba wiesz jak działa mechanizm plotki. Co do siedziby sklepu wiem że ta podana na stronie jest nie aktualna ale dostawałem zawsze aktualny adres w potwierdzeniu zamówienia - tam gdzie odbierałem osobiście towar, przedtem to było właśnie na Jedności. I powtarzam już drugi raz, nie jestem TYM rafałem. Mieszkam w sąsiednim mieście. Poza tym nie tylko ja kupowałem tam towar i byłem zadowolony - widocznie Ty również nie czytasz wszystkich wątków na forum. Poza tym również mógłbym Ciebie posądzać o to że jesteś osobą spokrewnioną z jedynym słusznym sklepem na tym forum. Zresztą nie o to chodzi, mi na pewno nie o to. Cały czas czekam na opinie osób które w ostatnim czasie tam kupowały i się nie nacięły bo chyba ich grono klientów nie sprowadza się do kilku osób z tego wątku. (nie mówiąc już o stałych bywalcach tego forum) A w ogóle idę na rower Rafaello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guit Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Czytając ten temat przed moimi zakupami, nigdy bym tam nie złożył zamówienia. Napisałem do niego że złożyłem zeznania na policji i że chce kase z powrotem a on odpisal mi wczoraj coś takiego: Witam Bardzo przepraszamy za opóźnienia z wysyłkach towaru. Pańskie buty i pedały zostały wysłane priorytetem dopiero dzisiaj. Wojciech Owczarz Przesyłki nie ma, więc potwierdza się fakt że pajac kręci i jak ktoś tutaj napisał, poprostu gra na zwłoke. Ten pajac to ewidentny przyklad jakie jest chamstwo w polsce. Ja temu debilowi nie popuszcze !! Acha i wnioskuje do administracji o umieszczenie na stronie głównej forum - informacji o tym wątku, w formie ostrzeżenia aż do wyjaśnienia całej sprawy bo po co inni mają się wpiepszyć w ten kanał z CRAZYSPORTEM. Ciężko pracujemy żeby sobie cokolwiek kupić do naszych rowerów, nie pozwólmy sie okradać !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 26 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Wg mnie rozwiązanie jest jedno. Osoby od których zostały wyłudzone piniądze powinny razem na policje to zgłosić i to odrazu. Nie mozna zasłaniać się tym że jest się za granicą itp itd - maile działają wszędzie. Za granicą sklepy rowerowe takze są i działają o wiele szybciej (nawet z dostawą do nas ) niż opisywany tu krejzisport :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Czytając ten temat przed moimi zakupami, nigdy bym tam nie złożył zamówienia. Napisałem do niego że złożyłem zeznania na policji i że chce kase z powrotem a on odpisal mi wczoraj coś takiego: Witam Bardzo przepraszamy za opóźnienia z wysyłkach towaru. Pańskie buty i pedały zostały wysłane priorytetem dopiero dzisiaj. Wojciech Owczarz Czyli popuscil w majty - w takim razie wszystkim kotrzy czekaja na zamowienie radzil bym postraszyc policja - pewnie zaraz priorytetem wysle Kretacz i tyle - wydania pieniedzy w crazysrocz w zyciu bym nie zaryzykowal. Na ponad 30 zamowien jakie robilem na czesci w stanach w roznych sklepach tylko RAZ opoznila mi sie przesylka o 3 dni - zadzwonili do mnie ze sklepu z przeprosinami i zaoferowali 10% off przy kolejnym zakupie za taka niedogodnosc - tak powinny dzialac sklepy internetowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Poza tym nie wierzę że na podstawie 4-5 niewysłanych przesyłek mozna wyciągnąć tak delece idące wnioski. Pewnie, że nie można. W końcu co z tego, że ludzie wpłacają kasę w styczniu i nie mają towaru... :034: IMO trzeba mieć coś z głową aby dalej kupować w tym sklepie - jest kilkadziesiąt innych sklepów internetowych , więc po co ryzykować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaco69 Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Lookas46 ma słuszną rację, że wszyscy, którzy nie otrzymali towaru ani kasy powinni zgłosić o tym na policji. Ja napisałem do sukinsyna maila, że powiadomię dzisiaj policję, ale postanowiłem zaczekać do piątku ( trochę jednak się łudzę że odzyskam kasę), oczywiście nie odpisał, ale jak zapytałem o towar z innego konta to odpisał za 20 minut i zapraszał do zakupów. :029: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 oczywiście nie odpisał, ale jak zapytałem o towar z innego konta to odpisał za 20 minut i zapraszał do zakupów. to chyba dobre podsumowanie - sprzedajemy kase kasujemy ... ... towar moze wyslemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.