Skocz do zawartości

[sklep] crazysport.pl

jacekkoz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ja w sprawie Sklepu Crazysport ;)

wczoraj kupiłem u nich rowerek Corrateca Superbow Fun rowerek bardzoooo fajny wszystko super.Na poczatku mialem obawy gdyż nie widziałem bike'a na oczy a musiałem wpłącic zaliczke :) jak sie okazało moje obawy nie mialy podstaw rowerek dotarł z lekkim opoznieniem 2dni z winy dystrybutora(duża ilość zamówien, sezon) dopłaciłem reszte i odebrałem rower wiec moge szczerze polecić ten sklep

- dobre cenny ;)

- fachowa obsługa

- kontakt

pozdro 4 all

Gość monka39

witam

również mam problem z tym sklepem. wpłaciłem kasę 2 tygodnie temu a roweru jak nie ma tak nie ma. najlepsze jest to, że sprzedawca powiedział, że wysłał sprzęt w zeszłym tygodniu, co było ewidentnym kłamstwem, bo dowiedziałem się u kuriera, że żadne zamówienie nie było zlecane. czekam jeszcze około tygodnia i zgłaszam na policję chyba ze macie jakies lepsze rady.

pozdrawiam

no to mnie przestraszyliscie :D

zastanawialem sie nad zakupem butkow Time MXR bo cena na nie rewelacyjna ale teraz mam dylemat. opinie sa bardzo podzielone. nie wiecie czy prowadza sklep czy tylko sprzedaz internetowa? daleko nie mam to bym podjechal.

2loser:

ja mialem jakos na poczatku kwietnia. na 1 mail odpisal a na pozniejsze pytanie o szczegoly juz nie.

o tych tanszych - model MXT. MXC nie mieszcza mi sie w przeznacznych funduszach. chcialem taniej - Shimano SH-M121 ale nie ma czarnych. modelu SH-M181 tez nie ma czarnych. a te Time'y ciekawe.

pisalem juz 2 maile z zapytaniem ale gosc chyba rzeczywiscie wyjechal bo nie odpisuje. a nie chce zamawiac w ciemno jesli moga wystapic problemy :/

troszke mnie dziwi, ze ponoc maja otwarty salon w sosnowcu a nie maja telefonu stacjonarnego do sklepu...

Więc tak byłem dzisiaj w sklepie CRAZY SPORT i cooooooooo

SKLEPU W OGÓLE NIE MA A TEN ADRES CO JEST NA STRONIE TO JUZ DAWNO NIEAKTUALNY!!!!!! rozmawiałem z pewnym gościem w tym budynku i powiedział że juz dawno temu sie wynieśli ale nie wie gdzie..........więc to typowy sklep internetowy bez siedziby. Wkurzyłem się bo niepotrzebnie pojechałem :/

Siedziby nie ma bo gostka ściga podobno policja i komornik (tak powiedzieli mi w tym budynku). Ja zamawiałem z crazy ramke i tez sie prawie nadziałem, ale zadzwoniłem do gostka udając ze nie byłem w "siedzibie" i sie umówiłem na odbior ramy w sosnowcu. Rame dała mi jego dziewczyna. Nic nie pisałem z tego powodu że jednak wszystko skonczyło się dobrze, ale widze że jednak mogłem wcześniej zaalarmowac.

Ja myśle ze to poprostu koles co smiga za granice i przywozi to co ktoś zamawia dlatego sa takie długie terminy oczekiwania......... myśle że towar do danych osób dojdzie ale z opóźnieniem......... nie rozumiem jednego po cholera pisze ten adres......... a ścigają go pewnie za wynajem lokalu pewnie nie zapłacił albo co :P do to budynek z różnymi firemkami :D

poza tymjesli by miał sprzet który chce i duzo taniej to może bym zamówił ;p

witam

rozmawiałem dziś z właściecielem, o dziwo odebrał telefon po parunastu dniach bezskutecznych prób i powiedział, że po świętach sklep cytuje: "będzie działał tiptop" bo teraz miał inne ważne sprawy na głowie. do tego wspomniał coś o nowej siedzibie o ile dobrze zrozumiałem także poczekamy zobaczymy.

pozdro

Gość zawiedziony

Ja zaiwestowałem z kumplem 500 trzeciego kwietnia(buty ,pedały),od tamtego czasu zero kontaktu ani mail ani telefon.Na podpuchę próbowałem kupic coś innego i gość odezwał się w 5 minut a więc ktoś śledzi maile.Idę na Policję szkoda gadać

No, to cudnie, dobrze, że jeszcze pieniedzy za buty nie wpłaciłem, bo pewnie przy mojej fortunie bym je stracił. Od 11 marca zero kontaktu, a maile sobie wysyłać moge do usranej smierci. Chyba to kicham, wycofam zamówienie i kupie u Arnika.

P.S. złożyłem zamówienie w crazysport.pl i teraz jak je chce wycofac to co trzeba zrobic? Po prostu napisac w mailu ze wycofuje i schluss?

i już butki zamówione u Arnika ;)

Niepolecam tego sklepu !

Pedały i buty zamówiłem 11.04, pieniądze przelałem tego samego dnia. Na maile nie miałem odpowiedzi przez dwa dni i nie wiadomo było kiedy będzie zamówienie zrealizowane. Po dwóch dniach dostałem odpowiedź że towar będzie poświętach we wtorek to w środe będzie u mnie. Jest czwartek, pisze maile, pisze na gg, wkońcu dzwonie do gościa i słysze: " Nie ma mnie, jestem za granicą napisz sms to jak wróce to odpisze "

Jak do jutra nie będe miał informacji to pewnie sie przejde na policje. :)

ja zrezygnowalem z zakupu w tym sklepie i teraz czekam na przesylke od konkurencji na "A" :)

swoja droga do dzis nie doczekalem sie odpowiedzi na maila o buty wyslanego na poczatku kwietnia.

Gość Beata - Koszalin

OSTRZEGAM przed sklepem HTTP://CRAZYSPORT.PL z Sosnowca. RAFAŁ J. właściciel firmy P.P.H.U. "Snekkar" to klasyczny oszust.

Po miesiącu od wpłaty pieniędzy za towar,sprzedawca odrzuca twoje telefony. Nie można odzyskać pieniędzy...

Zastanawia mnie to ze po tym co tu zostalo napisane ludzie mimo wszystko rozwazaja zakupy w tym sklepie ... albo mi sie uda kupic albo mi sie nie uda i kasa przepadnie - warto ?? . Podejmujacy decyzje zakupu w tym sklepie trzeba byc chyba nie w pelni wladz umyslowych albo byc naiwnym jak przedszkolak :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...