Rafaello Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 U Arnika jest tak że jesli pokażesz mu stronke ze sklepem że dany produkt jest tańszy daje ci taka sama ceną lub troche niższą. Oczywiście nie może to być allegro tylko normalny sklep rowerowy. Poza tym masz gwrancje na szybką wysyłkę, gwarancje na sprzęt (czyt. sklep z regonem itd przynajmniej nie zniknie na drugi dzień ) i miłą obsługe...... No i znów się wtrącę, przecież w Crazysport sa identyczne zasady więc nie rozumiem tej jałowej dyskusji. Uważam że obydwa sklepy maja ceny na podobnym poziomie, w crazy mozna nawet negocjować cenę do poziomu z tych na allegro Rafaello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Tak tylko w crazy czekam miesiąc na towar :D i nie wiadomo czy dostaniesz dlatego wolałbym Arnika niż Crazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafaello Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Tak tylko w crazy czekam miesiąc na towar :D i nie wiadomo czy dostaniesz dlatego wolałbym Arnika niż Crazy No wiesz na razie to widze tylko jedna taką opinię więc nie sądzę aby była to miarodajna i generalna opinia o sklepie. Nie wierze też że u Arnika cos takiego się też nie przytrafiło. Opinie na tym forum to pewnie i tak ułamek klientów obsługiwanych przez te sklepy Rafaello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 na pewno lecz klient do klienta i uzbiera się niezła grupa a to juz działa na nowych klientów. Zobacz po postach ludzie już się zastanawiają i szukają po innych sklepach.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 a tam jak sie umiesz targowac to w wiekszosci sklepow dostaniesz dobrą cene ;] zebys tylko gdzies indziej nie kupil ;] taka prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Może masz taką gadane ale nie wszyscy ją mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longbow Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Dzisiaj amor doszedł chyba jest ok bo sam go jeszcze nie widziałem tylko mama przez telefon mówiła ze jest w 1 kawałku, ale moja mama zna sie na tym tak jak ja na haftowaniu Czas realizacji zamówinia to równy tydzien (licze od daty wpłacenia forsy) z tym ze nie mieli tego na magazynie wiec mozna im troche wybaczyc, ale kontak z klientem mogłby byc troche lapszy. W piatek napisze jeszcze ty dostałem chociaz to co chciałem bo jak wiadomo amor amorowi nie równy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Człowieka z Crazy Sportu sprawdzałem w miejscowym urzędzie. Działalność prowadzi od dawna i regon też posiada. Forumowiczka Anais kupowała u niego alienka i było wszystko ok. Uważam, że puki to jednostkowy przypadek niema co tragizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 10 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 tylko dlaczego kurna ten jednostkowy przykład trafił na mnie. Łańcucha nadal nie mam. Fakt , pan z crazysport pisał maila czy doszedł, nawet obiecywał ze wyśle kurierem, jednak jeszcze go nie dostałem. Coś to jest crazy i nie jest to sport Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hxm Napisano 10 Marca 2006 Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 moze masz po prostu pecha co do sklepu tospoko regon ma czlowiek i z info i zródeł róznego rodzaju dowiedzilem sie ze spoko firme ma jakis czas i jest godny polecenia cenny tez ok a ajak tam ten amorek dziala:P pozdro 4 all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 10 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 jeszcze nie weim jak działa bo dopieo co go zamontowałem a jak wracam z pracy to już jest zimno i lód na drogach i jakoś nie chce mi się jeździć. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 nareszcie zobaczylem swoje cudo zamówione w crazysporcie i jest taki jaki byc powinie czyli mega bomberowy Już go przetestowalem dziś i wszystko jest ok A co do crazysportu to sklep jest ok chociaż kontakt z klientem mogłby być lepszy, myśle ze jak ceny nadal bedą mieli tak atrakcyjne to jeszcze raczej cos tam zamówie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość_longbow_* Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 nareszcie zobaczylem swoje cudo zamówione w crazysporcie i jest taki jaki byc powinie czyli mega bomberowy Już go przetestowalem dziś i wszystko jest ok A co do crazysportu to sklep jest ok chociaż kontakt z klientem mogłby być lepszy, myśle ze jak ceny nadal bedą mieli tak atrakcyjne to jeszcze raczej cos tam zamówie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renko Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 ja tez wplacalem pieniadze na konto z gory i wszystko bylo w najlepszym porzadku. troche sie co prawda opoznilo wyslanie, ale zadzwonili i powiedzieli, ze kurier do nich nie dotarl (to byl czas mrozow po -25* C). na rower czekalem tydzien:) nawet juz po zakupie nie olewaja mnie i jak mam jakies pytania, to odpowiedzi sa zawsze tego samego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deschek Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Ja tez tam kupowalem i bylo wszystko ok, placilem z gory co nie bardzo mi sie podobalo ale nie zawiodlem sie, dodatkowo wystawil mi aukcje na allegro, nie wystawilem komentarza co by miec "haka" w razie wypadku, ostatnio zagladam na jego konto, a tu taka niespodzianka. http://allegro.pl/show_user.php?uid=260594 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Po przeczytaniu komentarzy z Allegro nawet nie bede wchdzil na strone Crazy Sportu bo kupno tam czeo kolwiek to ogromne ryzyko. Koles widac ze kompletny ignorant i zarabia kase na niewysylaniu zamowionego towaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Hehe a ktos tu pisal - aaa tam kazdy zalicza jakas wpadke , jednostkowy przypadek :lol: :lol: Ponoc wyjechal na wakacje :022: - ciekawe czy z tych wakacji jeszcze wroci Historia widze jak z kolesiem o ksywie "komputery00" dobry dobry az po 100 czy 200 pozytywnych aukcjach wycyckal ponad 50 osob na ponad 30tys zl. Ciekawe czy z tym bedzie podobnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafaello Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Z tym kontem na allegro to akurat wygląda trochę odmiennie. Ale to już sugeruję potwierdzić u źródła. W każdym razie to nie było konto sklepu ani właściciela tylko byłego pracownika. Temat jakiś rok temu wyjaśniany na innym forum. Rafaello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deschek Napisano 16 Marca 2006 Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Rok temu? Pokaz no ten temat gdzie jest wyjasnione o co chodzilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jastrzomb Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Niestety musze sie dopiac do tego watku. Biorac pod uwage atrakcyjne ceny oraz dobre opinie na forum, postanowilem wyslac male zapytanie o rowery oraz ramy do crazysport.pl. Szybki kontakt, szczegolowe informacje, do tego przyzwoite przedsezonowe rabaty (to byla polowa stycznia) - wywarly jak najbardziej pozytywne wrazenie - po pertraktacjach z moja przyszla zona (dodam ze nielatwych ), postawilem kupic rame Ghosta. 18 stycznia zrobilem zamowienie i nastepnego dnia wyslalem zaliczke - termin dostawy okreslony byl do 10 lutego. Niestety ramy nie bylo w lutym (z informacji jakie dostalem to zawinil dystrybutor), po nastepnym miesiacu czekania (czyli byla to juz polowa marca) dostalem nowy termin ze prawdopodobnie bedzie w polowie kwietnia. Przemyslalem to i stwierdzilem ze jak tak dalej pojdzie i termin bedzie jeszcze kilka razy przesuwany to nie zdaze zlozyc roweru do wakacji. Wiec wyslalem maila z propozycja ze nie bede czekal na rame a pieniadze ktore przelalem na zaliczke wykorzystam w sklepie crazysport.pl na inne czesci (amor, korba itp. - ewentualnie cos doplacajac), jako ze nie dostalem odpowiedzi, postanowilem zadzwonic. W rozmowie telefonicznej Pan Rafal potwierdzil, ze nie bedzie z problemow z takim zalatwieniem sprawy i uzgodnilismy ze wysle liste czesci ktore chcialbym kupic. Na tym niestety sie skonczyly kontakty z crazysport. Wlasciciel nie odpisuje na maile ani nie odbiera telefonow. W tej chwili nie wiem co myslec, czy to jest wynikiem jakis zawirowan osobistych (ktos wczesniej wspomnial o przeprowadzce) czy tez wlasciciel jest oszustem a ja bede musial zglosic to na policje (co wolalbym uniknac, poniewaz zawsze to jest ostateczny krok). Tak wiec na dzien dzisiejszy bardzo bym odradzal zakupy w tym sklepie a jak sie sprawa potoczy to postaram sie jeszcze na forum pochwalic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hxm Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Witam hej Jastrzomb kurcze nawet mnie nie satrasz bo ja rowniez dalem zaliczke na caly rower co do cenn sa fajne w stosunku do konkurencji ja jutro jade zobaczyc swój przyszly rower jutro dam znac co i jak pozdro 4 all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deschek Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafaello Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Możesz jaśniej? Rafaello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deschek Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Blyskawiczna odpowiedz, sugeruje, ze Ty mozesz byc tym Rafalem od crazysport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafaello Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Błyskawiczna odpowiedź sugeruje fakt że powiadamianie mailem o nowych wątkach w postach w których brałem udział działa właśnie błyskawicznie. Oprócz tego że właściciel sklepu jest moim imiennikiem i że robiłem tam zakupy nie mam z nim nic wspólnego deschek. Ty chyba pracujesz w "Fakcie" albo "Super Expresie" Rafaello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.