jacekkoz Napisano 1 Marca 2006 Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam, kupiłem amor i łańcuch w sklepie www.crazysport.pl Niestety nie moge polecić tego sklepu. Na amor czekałem 17 dni a łańcuch po trzech tygodniach jeszcze nie dotarł. Totalna załamka. Właściciel sklepu przed złożeniem zamówienie właził mi w d..ę bez wazeliny. Po kupnie olał mnie totalnie. Zero kontaktu. On ma inną robotę i sklep traktuje jako zabawę. Stanowczo odradzam. Straciłem sporo kasy przez tego człowieka - miałem sporą ulge na złożenie roweru w serwisie. Niestety termin ulgi przez tego człowieka już mi minął. W pewnym momencie myślałem że koleś zrobił mnie w jajo bo nie mozna było się z nim skontaktować. Porażka. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 1 Marca 2006 Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Hmm, nieciekawie Fajnie, że napisałeś, będe wiedział, żeby omijać z daleka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavron Napisano 1 Marca 2006 Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Miałem tam kupować ramkę, ale wybrałem Cyklotur. I jak widze to miałem szczeście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IBNZ Napisano 1 Marca 2006 Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ja tam zamowilem w grudniu buty sh 121, jeszcze ich nie mam ale to wina importera, nigdzie ich nie ma (sa tylko biale, a zamowilem czarne) kiedy je dostane (o ile je dostane) to napisze jak poszla transakcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looki Napisano 1 Marca 2006 Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ode mnie wlasciciel chce 300 zlotych zaliczki za rower ktory ma przyjsc za miesiac. Ale jak widze co koledzy wyzej pisza, to moze byc male opoznienie. Wiadomo, ze terminy zaleza glowie od importerow, ale wplacajac pieniadze na jego konto nigdy nie bede mial pewnosci, ze je jeszcze ozdzyskam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 1 Marca 2006 Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 heh to co to za sklep rowerowy ze trzeba wpłacać zaliczke zeby rower sprowadzili, az tak źle im idzie, przeciez tyle osób kupiło Ghosta Aliena. A ja tez ostatnio przegladałem oferte tego sklepu, nawet maja fajne ceny ale raczej nic nie zamówie po tym co tu przeczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looki Napisano 1 Marca 2006 Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 "Model ebs 1 jest wyprodukowany w limitowanej serii i łącznie w polsce będzie ich tylko ok 40szt więc raczej bez rezerwacji się nie obędzie. Będą dostępne za ok. 2 tyg" To cytat z e-maila od crazysport. Po rozmowie telefonicznej okazalo sie, ze bedzie za miesiac, bo dostawa sie opoznia (sprowadzaja je chyba z Niemiec, a jakie sa przyczyny zmiany terminu ich dostawy, to nie mam pojecia) A ta wlasnie wyzej wspomniana zaliczka, czyli forma rezerwacji ma wynosic 300zl. Dlatego cos mi sie wydaje, ze stanie na Magnusie albo Marlinie, bo mam sklepy sprzedajace wlasnie te rowerki w Opolu, czyli na miejscu serwis, porzadna przymiarka do wielkosci ramy itd. Ps. Ja nie polecam i nie odradzam - dziele sie jedynie swoimi spostrzezeniami. Wedlug mnie kontakt z potencjalnym klientem malo zadowalajacy (przynajmniej moja osobe). Ceny maja z tego co widze w miare atraktycjne, wiec jeden w ta czy w ta nie robi roznicy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Jakieś 5 minut po wczorajszym poście zadzwonił do mnie człowiek ze skalpu i przeprosił. Powiedział że to jego wina itp. Zaproponował zwrot kasy, którą straciłem wieć mogę powiedzieć że pełna rehabilitacja sklepu. Mam nadzieje ze to był jednorazowy przypadek. Ciężko mi teraz. Mam mieszane uczucia. W każdym razie należy uważać i upewniać się. Ceny mają raczej dobre. W każdym razie widać znaczącą różnicę w podejściu do klienta pomiędzy tym sklepem a np bikecentrer albo bikestacją. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomgag Napisano 2 Marca 2006 Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Ja tam Kupiłem Aliena i polecam ten sklep!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 2 Marca 2006 Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 z moich doświadczen ze sklepami internetowymi/allegro jest takie- nawet najlepszym zdarzają się potknięcia i nie należy tak szybko ich skreślać... Ostatnio kupuje przez internet lodówkę- i też są cyrki, po złożeniu zamówienia w 2 sklepach po pewnym czasie panowie oddzwaniają i mówią że im przykro i niestety modelu który ja zamawiałem już nie mają i muszą anulować zamówienie albo moge wybrać inny model- a na stronie model którego już nie mają dalej jest :angry: kupiłem na allegro i ta sama sytuacja- pani oddzwania po godzinie że zaszła pomyłka i że wystawiała inny model a tego już nie ma i proponuje mi zakup tego innego w tej samej cenie. Akurat w tym przypadku pomyłka zaszła na moją korzyść no ale poczekam na kuriera i wtedy dopiero stwierdze czy jestem na pewno zadowolony czy nie a co do crazy sport- nawet jak coś u nich kupie kiedyś to sobie odbiore osobiście bo nie mam daleko - są z sosnowca chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 2 Marca 2006 Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Ja już praktycznie rowerek złozyłem więc jak zaniedługo skocze sobie do tego sklepu ....... ceny maja nawet nawet ..... ale o opiniach na tym i na innych forach mam mieszane uczucia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość_marek1578_* Napisano 2 Marca 2006 Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 ja mam zamiar zamowic sobie butki tam za okolo 300zl i wlasnie sie zastanawiam czy warto;/ buty bym sobie przymierzyl w sklepie u siebie w miescie i roizmiar bym mial odpowiedni tylko boje sie ile bede musial czekaci czy wogole sie doczekam;/ jednak 300zl nie chodzi droga;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hxm Napisano 2 Marca 2006 Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 tez zastanawiam sie nad zakupami w "crazy" jak widze opinie w wiekszosci pozytywne ale sa i negatywne a juz bylem pewien zakupu lecz zastanowie sie jeszcze i poszukam u konkurencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafaello Napisano 2 Marca 2006 Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Wyrażę podobne zdanie jak Tooreck - nawet najlepszym zdarzają się potknięcia, być może faktycznie puściły Ci nerwy i napisałeś tego posta za szybko. Ja w każdym razie mam za sobą tam w sumie cztery zakupy i moja kumpela również tam kupowała Alienka więc spokojniej.... W sumie zostawiłem u nich prawie 8 tys robiąc tez przedpłaty ale uważam że przy naprwdę niezłej cenie się opłaca. W końcu to nie sklep widmo. Kiedyś też kupowałem w innym sklepie i mieli podobne potknięcie jak opisywane przez ciebie, ale cóż... też po czasie pełna rehabilitacja i nie ma sie o co pluć. Swoją drogą większe wpadki kiedyś doświadzczyłem w sklepach nie-internetowych gdzie również ściągano mi ramkę ponad miesiąc podając najpierw termin maks. 3- dniowy. Ja w każdym razie polecam crazysport na podstawie własnych doświadczeń i to naprawdę w ciemno. Rafaello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 koniec końców właściciel sklepu się zrehabilitował - co nie zmienia faktu ze musiałem kupić drugi łańcuch. Dziś mija 25 dni od daty złożenia zamówienia a towar nie dotarł Ale widzę dobrą wolę Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 3 Marca 2006 Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Jakieś 5 minut po wczorajszym poście zadzwonił do mnie człowiek ze skalpu i przeprosił :lol: moze czytaja forum Dobre serca macie jak wybaczacie wpadki :wink: . Mi jak ktos podpadnie to ide do innego sprzedawcy bo jest ich pelno , a do tego z krecha juz nie wracam. Zwalszcza jak ktos mial by mi zalatwic cos w pare dni a zalatwia to miesiac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość_bike3citi_* Napisano 3 Marca 2006 Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 a czy ktos mial ostatnio kontakt ze sklepem ... bo sprzedawca przepadł .... kazda informacja bedzie cenna. dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longbow Napisano 6 Marca 2006 Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 kurcze, ostatnio zamówiłem tam Comp Coil-a 2006 i mam nadzieje ze nie spotka mnie to co Ciebie jacekkoz Jutro dzwonie do Crazysportu i spytam co bedzie z tym amorkiem bo forse wpłaciłem 01.03 a 850 zl droga nie chodzi... straszycie mnie, serce mam przez was w gardle.... jak sie dowiem co i jak z moja przesyłką to dam tu znac, a teraz trzymajcie za mnie kciuki zeby transakcja poszła gładko i bez zgrzytów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 dziś właśnie mija miesiąć a łańcucha jak nie było tak nie ma - dobrze ze to tylko 40 pln straty. Fakt, ze sprzedawcą raczej ciężko się skontakotwać. Cały czas za granicą. Cżłowiek mówił że pracuje w DHLu więc sporo jeździ - szkoda że zaniedbuje przez to sklep. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 7 Marca 2006 Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Niezła jazda - współczuję wszystkim - DHL-owi też !!!!!! I ja tam miałem kupić buty za 3 stówy - na szczęście wysłałem linka Arnikowi i miałem lepszą cenę i obsługę. Qrde wolałbym czasem zapłacić więcej, ale zostać potraktowany poważnie, nie wymagam szybko, ale chociaż w sensownym terminie - po prostu profesjonalnie. Alem siem rozmarzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longbow Napisano 7 Marca 2006 Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 dzis udalo mi sie dodzwonic do sprzedawcy z crazysportu i dowiedziałem sie że podobno mój amorek dzisiaj (07. 03) ma być wysłany i na jutro ma być u mnie i mam nadzieje ze tak właśnie bedzie. Zobaczymy co warte są jego obietnice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hxm Napisano 7 Marca 2006 Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 hejnawet mnienie straszcie bo ja mam zamiar tez zrobic taki gruby zakup w tym sklepie i jhak na razie spoko tel i kontakt OK pozdro 4 all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bike_boy Napisano 7 Marca 2006 Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 A ja wam sie dziwie bo porownywalem ceny crazy i arnika i w arniku sa nizsze wiec o co chocdiz z tym crazy? sam zamowilem u arnika shm121 i wszystko bylo i taniej i szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A ja wam sie dziwie bo porownywalem ceny crazy i arnika i w arniku sa nizsze wiec o co chocdiz z tym crazy? sam zamowilem u arnika shm121 i wszystko bylo i taniej i szybko. Teraz u Arnika są niższe /jeżeli rozmawiamy o butach/, ale wcześniej były wyższe - przynajmniej niż w crazy, a crazy miał wtedy najniższe. Generalnie nikt nie jest chyba w stanie mieć na wszystkie artykuły najniższych cen - Arnik przynajmniej zawsze się stara i obiecuje ceny niższe niż w dowolnym, wskazanym sklepie. I ponownie podkreślam, nie ma sensu porównywać cen w sklepach, jeśli w 1. artykuł występuje w promocji, a w 2. nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 U Arnika jest tak że jesli pokażesz mu stronke ze sklepem że dany produkt jest tańszy daje ci taka sama ceną lub troche niższą. Oczywiście nie może to być allegro tylko normalny sklep rowerowy. Poza tym masz gwrancje na szybką wysyłkę, gwarancje na sprzęt (czyt. sklep z regonem itd przynajmniej nie zniknie na drugi dzień ) i miłą obsługe...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.