emuv Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Na początku lipca planuję wyprawę rowerową na trasie Wiedeń-Rzym (do Wiednia pociągiem), a powrót autokarem. 1. Czy ktoś jeździł podobną trasą, albo w ogóle w tych okolicach i ma jakieś wskazówki, rady? Mimo usilnych poszukiwań informacji o Eurovelo 7 znalazłem tylko przestarzałe pdfy. Podobno przez całe Włochy Eurovelo7=Ciclopista del Sole. 2. Czy ktoś jechał tą drogą? 3. Czy jest to cały czas oddzielny odcinek asfaltowy, czy prowadzi też drogami samochodowymi? 4. Jeżeli tak to czy ruch jest nieznośny? Oczywiście, jeżeli ktoś chciałby się dołączyć to pw, najpewniej jadą ze mną 1 lub 2 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emuv Napisano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Naprawdę nikt nie był we Włoszech rowerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emuv Napisano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Podbijam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek62 Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Moja przygoda z Włochami była od Triestu do Vicenzy, po drodze Wenecja, Padwa. Jechałem główną drogą nie szukałem żadnych objazdów. Przez Padwę jest droga dla rowerów przez całe miasto. W innych rejonach nie byłem wiec nie zajmuje stanowiska, nie zabieram głosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emuv Napisano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 A czy jadąc główną drogą (rozumiem, że główną ale nie autostradą?) nie zauważyłeś żeby Włosi faktycznie byli tak niebezpieczni jak się o tym mówi? Bo nie chcę przeżywać horroru. I dzięki za jakiekolwiek informacje, w końcu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek62 Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 nie czułem zagrożenia nawet przez moment, było ok' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emuv Napisano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 podbijam............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emuv Napisano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.