Skocz do zawartości

[Pomysł] Na trasę

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam w tym roku plany na robotę trasy mam za domem wielką łąkę (zero drzew ) . Jest ona położona pod delikatnym kątem . Osobiście nie mam pomysłu . Jak macie to szczerze piszcie mam pod ręką 3 kładki o długości 3m , 2.7m i 2.6 m o szerokości 80cm , 75 cm i 70 cm . Wielkie thx za odp. ;)

Najważniejsze to pomyśleć co tak naprawdę chciało by się tam mieć ;) A później to tylko wybór materiałów- od razu mówię że najłatwiej jest budować z ziemi ale to czasochłonne.My już mamy dużo pomyślane nad naszą trasą do FR i będzie budowa pół na pół (początek ziemia dalej drewno).

No to jako 1 muszę znaleźć ekipę do roboty wymyśliłem takie coś prosta 1 kładka 2,70 dalej trochę luzu na rozpęd kładka 3,0m ścianka 2.60 prosta i na zakończenie lot przez malutki wąwóz . W ogóle ja myślę aby lakę podzielić na 3 etapy 1 hopy tak jak opisałem . 2 to wielki drop tak na wys 180cm -2m

i 3 to typowa zjazdówka czyli hopy ze ścianki na ściankę . Będe musiał się pobawić w Rambo w lesie. Mi osobiście budowa 3 m kładki zajęła 2 dni a z kumplem to 1 kładka z 40 min Rekord :) . Jak myślcie dobry pomysł ?? Chciałbym aby ta trasa była taka do fr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...