kamasiema1 Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Witam mam w tym roku plany na robotę trasy mam za domem wielką łąkę (zero drzew ) . Jest ona położona pod delikatnym kątem . Osobiście nie mam pomysłu . Jak macie to szczerze piszcie mam pod ręką 3 kładki o długości 3m , 2.7m i 2.6 m o szerokości 80cm , 75 cm i 70 cm . Wielkie thx za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 10 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 No ale jaka trasa typowy dirt czy tak bardziej freeridowo czy może inaczej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Chłopie!!!! Łopata w dłoń i ułańska fantazja na pewno stworzy coś fajnego !!! Napisz tylko gdzie i kiedy przyjechać z ekipą na testy trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 11 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 No samemu to zajmie mu tyle ile budowa autostrad na euro i z podobnym skutkiem Ale jak bedzie miał wsparcie grupy robotniczej to sie moze udac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Metoda małych kroków - 1 hooopa/tydzień. W lipcu będziesz miał całą traskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Najważniejsze to pomyśleć co tak naprawdę chciało by się tam mieć A później to tylko wybór materiałów- od razu mówię że najłatwiej jest budować z ziemi ale to czasochłonne.My już mamy dużo pomyślane nad naszą trasą do FR i będzie budowa pół na pół (początek ziemia dalej drewno). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamasiema1 Napisano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 No to jako 1 muszę znaleźć ekipę do roboty wymyśliłem takie coś prosta 1 kładka 2,70 dalej trochę luzu na rozpęd kładka 3,0m ścianka 2.60 prosta i na zakończenie lot przez malutki wąwóz . W ogóle ja myślę aby lakę podzielić na 3 etapy 1 hopy tak jak opisałem . 2 to wielki drop tak na wys 180cm -2m i 3 to typowa zjazdówka czyli hopy ze ścianki na ściankę . Będe musiał się pobawić w Rambo w lesie. Mi osobiście budowa 3 m kładki zajęła 2 dni a z kumplem to 1 kładka z 40 min Rekord . Jak myślcie dobry pomysł ?? Chciałbym aby ta trasa była taka do fr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Do tego co podałeś dodał bym bandy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamasiema1 Napisano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Na jakiej wysokości i na której trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.