Avalanche Napisano 1 Marca 2006 Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Mam odłożone troche kasy na obrecze, ale nie wiem co wybrać. Chciałbym sun rimsa albo mavica pod tarcze i szerokości ponad 25 mm, waga nie jest bardzo ważna mogą ważyć nawet ponad 500g. Jaki model jest najlepszy w tej cenie? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 1 Marca 2006 Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 a do czego to i ile ważysz, bo to tez ważne wydaje mi sie ze pod tarcze mavic nic ciekawego w tej cenie nie oferuje a Sun Rims to tylko w sumie Single Track i DS 2XC w tej cenie wszystko u Arnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 1 Marca 2006 Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Z tego co wiem to do hardcorowych odmian kolarstwa duzo osób kupuje DM24 wlasnie za 99 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 1 Marca 2006 Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Polecam 321 mavica albo ss sun'a . Sam zanim kupilem kola "przeswietlalem" rynek obreczy i rozmawialem z ludzmi - glownie ze sklepow rowerowych - jezeli chce sie kupic cos solidniejszego a fundusze sa ograniczone - zawsze polecano mi te dwie obrecze. Sam wybralem 321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni_King Napisano 1 Marca 2006 Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Polecam 321 mavica albo ss sun'a Chyba ST- Single Track Też go polecam albo Alexa DM24, ale Single jest typową obręczą pod tarcze, a DM24 to obręcz pod V-ki. Pozdrowerek FORUMOWICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 1 Marca 2006 Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Oczywiscie ST - chyba sie nie wyspalem Avalanche chce obrecze pod tarcze wiec st powinna sie spisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip666 Napisano 2 Marca 2006 Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Polecam DM24, bardzo fajna i mocna obręcz. Dosyć szeroka. Nowa kosztuje jakieś niecałe 100zł a używke w dobrym stanie można znaleźć za jakieś grosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 7 Marca 2006 Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 a Mavic EX325 ?? bedzie dobra?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.