rajsca Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 www.forum.bikemaraton.com • Zobacz dziaĹ - BIKE MARATON 2012 Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 w sobote Kluszkowce, ktoś sie wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Jedzie ktoś do Kluszkowców przez Jaworzno albo okolice? Szukam transportu, dołożę się na paliwo, a po maratonie stawiam piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ja też na takich samych poszukuję transportu, ale z Gliwic lub okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Pogoda na sobote nie za ciekawa, być może będzie deszcz a wolałbym słoneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Jak po Kluszkowcach?U mnie tragicznie: rozwalone koło i amor.Nie skończyłem mega. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 U mnie kluszkowce spoko M2 22, Open 61. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 konfiguracja trasy w stosunku do wersji kellys/cyklokarpaty na plus, rzeczywiscie stawka rozciagnela sie przed wjazdem w 'prawdziwy teren'. a ze moj teren i trasa wyjatkowo mi lezy, to choc zdecydowalem sie na start w piatek popoludniu (a w sam piatek zrobilem mocny trening niezakladajacy startu nastepnego dnia) to udalo sie zrobic 8 open na mega ale zeby taka recesja byla zeby nawet malego pucharu nie dawac tylko medal ? ten medal zamiast wieszac na sznurku wystarczyloby do malej podstawki przyczepic i juz by to mialo rece i niog a tak do reklamowki pelnej innych podobnych wynalazkow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 U mnie jako pierwszy maraton to chyba całkiem spoko ale zawsze mogło być lepiej, open 91, m1-5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Ja też jestem zadowolony z wyniku, 17 Open Giga i 7 w M3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Z wyniku jestem również zadowolony szczególnie że startowałem z ostatniego 7 sektora z ostatniej linii - było sporo przebijania ale wynik mnie satysfakcjonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Ma ktoś jakies zdjęcia z Kluszkowiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 27 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Nie zgadzam się z opinią co do Poznania. Dla mnie jako osoby która regularnie startuje to super bo od samego startu do końca ostre zapier... i niema lipy i to w grupie gdzie na leśnych ścieżkach adrenalinka skakała czy się wszyscy zmieszczą , po płaskim momentami na oko szło spokojnie 50km/h, trasa wymaga wylajtowania i usztywnienia roweru, nie było miejsc gdzie dało się obijać. Ogólnie fajny maraton jak dla mnie, wiadomo że specyficzny, nie samymi górami człowiek żyje. Z innej perspektywy też fajny bo można było zabierać osoby mało śmigające żeby zobaczyły jak to jest, oswoiły się albo takie które nie dałyby rady górom czy technicznym kawałkom, pamiętajcie że dla niektórych już szczytem techniki jazdy jest właśnie taka trasa. Więc wg. mnie szkoda że zrezygnowali z tej lokalizacji. No tylko te schodki.. wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtassnt Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Z Kluszkowiec pierwsze zdjęcia są ale niestety ani jednego z maratonu. Ja przegapiłem start bo niestety utknęliśmy w korku na stacji benzynowej... Finisz widziałem tylko z dystansu mini bo ciężko było ogarnąć wszystko jednocześnie Za chwilę postaram się wrzucić filmik ze startu, który nagrał kolega. Zgodnie z obietnicą. Mało ale zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.