Skocz do zawartości

[Maratony] Bikemaraton 2012

YgreK

Rekomendowane odpowiedzi

konfiguracja trasy w stosunku do wersji kellys/cyklokarpaty na plus, rzeczywiscie stawka rozciagnela sie przed wjazdem w 'prawdziwy teren'. a ze moj teren i trasa wyjatkowo mi lezy, to choc zdecydowalem sie na start w piatek popoludniu (a w sam piatek zrobilem mocny trening niezakladajacy startu nastepnego dnia) to udalo sie zrobic 8 open na mega :)

ale zeby taka recesja byla zeby nawet malego pucharu nie dawac tylko medal ? ten medal zamiast wieszac na sznurku wystarczyloby do malej podstawki przyczepic i juz by to mialo rece i niog a tak do reklamowki pelnej innych podobnych wynalazkow...

• Mod Team

Nie zgadzam się z opinią co do Poznania.

Dla mnie jako osoby która regularnie startuje to super bo od samego startu do końca ostre zapier... i niema lipy :D i to w grupie gdzie na leśnych ścieżkach adrenalinka skakała czy się wszyscy zmieszczą :D, po płaskim momentami na oko szło spokojnie 50km/h, trasa wymaga wylajtowania i usztywnienia roweru, nie było miejsc gdzie dało się obijać. Ogólnie fajny maraton jak dla mnie, wiadomo że specyficzny, nie samymi górami człowiek żyje.

Z innej perspektywy też fajny bo można było zabierać osoby mało śmigające żeby zobaczyły jak to jest, oswoiły się albo takie które nie dałyby rady górom czy technicznym kawałkom, pamiętajcie że dla niektórych już szczytem techniki jazdy jest właśnie taka trasa. Więc wg. mnie szkoda że zrezygnowali z tej lokalizacji.

No tylko te schodki.. wiadomo.

Z Kluszkowiec pierwsze zdjęcia są ale niestety ani jednego z maratonu. Ja przegapiłem start bo niestety utknęliśmy w korku na stacji benzynowej... Finisz widziałem tylko z dystansu mini bo ciężko było ogarnąć wszystko jednocześnie :) Za chwilę postaram się wrzucić filmik ze startu, który nagrał kolega.

Zgodnie z obietnicą. Mało ale zawsze coś :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...