YgreK Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Siema Ktoś z forumowiczów planuje starty w BM? W tym sezonie aż 14 wyścigów. Bez najnudniejszego - Poznania. Kalendarz: 1) 15.04.12 - Wrocław 2) 28.04.12 - Zdzieszowice 3) 12.05.12 - Wieluń 4) 26.05.12 - Kluszkowce 5) 09.06.12 - Piechowice 6) 30.06.12 - Wisła 7) 14.07.12 - Głuszyca 8) 28.07.12 - Bielawa 9) 04.08.12 - Jelenia Góra 10) 18.08.12 - Szklarska Poręba 11) 01.09.12 - Myślenice 12) 15.09.12 - Polanica-Zdrój 13) 22.09.12 - Karpacz 14) 06.10.12 - Świeradów Zdrój (Finał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ja planuję w Wrocławiu się pojawić i może w Bielawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacakatowice Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ja chciałbym udać się na Zdzieszowice, Wisła, Bielawa (rok temu była genialna trasa) oraz Myślenice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 No to na pewno się gdzieś spotkamy. Ja jadę cały cykl. Będę śmigał tylko i wyłącznie giga - taki mam warunek Widzieliście już mapki z Wrocka? Nie znam terenów, ale chyba ciężko nie będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ja planuję zaliczyć połowę edycji.Do Wrocławia się wybieram.http://bikemaraton.com.pl/public/spaw_upload/images/wroclaw/2012/wro_trasa_2012.jpg tutaj jest propozycja trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Tak, tak. Mapki widziałem, ale nie znam terenu więc dużo z nich nie wywnioskuje. Nie mogę znaleźć tylko danych ile przewyższeń na giga będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 10 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ile km mają zwykle trasy Giga na Bikemaratonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 70-100km w zależności jaki teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ja może kluszkowce, myślenice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Plan jest na Wrocław, Zdzieszowice, Wieluń i Wisłę, ale mam nadzieję, że wypali coś jeszcze... Może Jelenia Góra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asp891 Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 na pewno pojawię się w Zdzieszowicach bo mam blisko, a z reszta zobaczymy jak czas pozwoli, w tym roku priorytetem jest GG. W tym roku zapowiada się bardzo fajna edycja BM , typowo górska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PauL605 Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 W tym roku planuje 10 startów czyli Dolnyśląsk + Zdzieszowice. Dystans Mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 aporpos kluszkowiec to ja sobie nie wyobrazam jak oni chca na tamtejszej trasie (on jest ze tak powiem gotowa i nie bedzie modyfikowana, zostanie taka jak na kellysie a potem ck) pomiescic te pewno z 800 luda - przeciez tam jest po prostu ciasno !!! powodzenia w kazdym razie, ja raczej z bm calkiem zrezygnuje, w dniu myslenic jest zdaje sie zawoja gg, a w dniu kluszkowiec chyba najlepszy slowacki maraton w svicie (horal). reszta z bm nawet mnie nie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 LoveBeer --> takie szczegóły jak przepustowość niezbyt Grabka interesują, w końcu jak w Poznaniu 1500 luda przeszło na początku wyścigu metrowym przepustem pod jezdnią, to nie ma miejsc za wąskich Może na jakichś pojedyńczych edycjach się zjawię w Kotlinie Jeleniogórskiej, ale wątpię, dla mnie ciekawsze są nawet maratony w Wielkopolsce, trasy porównywalne, a tłok mniejszy i lepsze miejsca mogę zająć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Jeżdżę mega w tym roku ,7 wyścigów. Na pewno mój Wrocek ,a reszte się zobaczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Może na jakichś pojedyńczych edycjach się zjawię w Kotlinie Jeleniogórskiej, ale wątpię, dla mnie ciekawsze są nawet maratony w Wielkopolsce, trasy porównywalne, a tłok mniejszy i lepsze miejsca mogę zająć . Będziesz ścigał się u Gogola? Ja w tym roku jeżdżę głównie Bike Maraton. Jako dodatek Thule i maratony od Gogola. LoveBeer --> takie szczegóły jak przepustowość niezbyt Grabka interesują, w końcu jak w Poznaniu 1500 luda przeszło na początku wyścigu metrowym przepustem pod jezdnią, to nie ma miejsc za wąskich Co do Poznania, to cieszę się, że go już nie ma, choć sam tutaj mieszkam i do startu mam niecałe pół kilometra. Trasa była mega nudna i ten korek.. Sam w nim nie stałem bo byłem na czubie 2 sektora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Akurat u Gogola chyba nie, wkurzyła mnie w zeszłym roku organizacja. Może coś treningowo, bo można tam depnąć . Ale będę robił generalki w tym nowym cyklu ze Środy Wlkp i w Kaczmarku. Trochę porozrzucane po Wielkopolsce, ale trasy ciekawsze. Poza tym jak się uda generalka w Powerade, Sudety MTB i może parę maratonów szosowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacakatowice Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Jest już trasa na Zdzieszowice http://www.bikemaraton.com/imprezy/y/2010/eid/80/sub/trasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 29 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Akurat u Gogola chyba nie, wkurzyła mnie w zeszłym roku organizacja. Może coś treningowo, bo można tam depnąć . Ale będę robił generalki w tym nowym cyklu ze Środy Wlkp i w Kaczmarku. Trochę porozrzucane po Wielkopolsce, ale trasy ciekawsze. Poza tym jak się uda generalka w Powerade, Sudety MTB i może parę maratonów szosowych. U Kaczmarka ma być w sierpniu jeszcze jeden nieplanowany maraton cyklu (sześć zamiast pięciu), wiesz coś o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Cześć Co powiecie o Wieluniu ? Rzut oka na mapę i wieje nudą... Czy to tylko kolejny maraton mający na celu promocje gminy ? Jak to wygląda na żywo w porównaniu do np. lekko pagórkowatych Zdzieszowic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Wieluń - płasko, nudno, ciągłe kręcenie. Piach/błoto. Nie ma nic technicznego. Ja się wybieram, choć pewnie się zanudzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxi Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Napiszcie jak wrażenia po trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Ja mogę napisać tylko wrażenia przed startem z zeszłego roku Nie jeździjcie po łące, gdzie są rozłożone wszystkie namioty i biuro, jest tam pełno szkieł i łatwo o kapcia, sam tego doświadczyłem oraz taka jedna laska, co przebiła obie opony Rozcięcie w oponie na ponad centymetr, ratowałem się dużą łatką i nową dętką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajsca Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Czy ktoś ma jakieś zdjęcia z Wielunia 2012? Pozdrawiam Dorota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 http://www.forum.bikemaraton.com/viewforum.php?f=16&sid=2a6dfe58fafde5eb9d9ec7c1fbb5cb4d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.