Skocz do zawartości

[Maratony] Bikemaraton 2012

YgreK

Rekomendowane odpowiedzi

Siema

Ktoś z forumowiczów planuje starty w BM?

W tym sezonie aż 14 wyścigów. Bez najnudniejszego - Poznania. :)

Kalendarz:

1) 15.04.12 - Wrocław

2) 28.04.12 - Zdzieszowice

3) 12.05.12 - Wieluń

4) 26.05.12 - Kluszkowce

5) 09.06.12 - Piechowice

6) 30.06.12 - Wisła

7) 14.07.12 - Głuszyca

8) 28.07.12 - Bielawa

9) 04.08.12 - Jelenia Góra

10) 18.08.12 - Szklarska Poręba

11) 01.09.12 - Myślenice

12) 15.09.12 - Polanica-Zdrój

13) 22.09.12 - Karpacz

14) 06.10.12 - Świeradów Zdrój (Finał)

aporpos kluszkowiec to ja sobie nie wyobrazam jak oni chca na tamtejszej trasie (on jest ze tak powiem gotowa i nie bedzie modyfikowana, zostanie taka jak na kellysie a potem ck) pomiescic te pewno z 800 luda - przeciez tam jest po prostu ciasno !!!

powodzenia w kazdym razie, ja raczej z bm calkiem zrezygnuje, w dniu myslenic jest zdaje sie zawoja gg, a w dniu kluszkowiec chyba najlepszy slowacki maraton w svicie (horal). reszta z bm nawet mnie nie interesuje ;)

LoveBeer --> takie szczegóły jak przepustowość niezbyt Grabka interesują, w końcu jak w Poznaniu 1500 luda przeszło na początku wyścigu metrowym przepustem pod jezdnią, to nie ma miejsc za wąskich :)

Może na jakichś pojedyńczych edycjach się zjawię w Kotlinie Jeleniogórskiej, ale wątpię, dla mnie ciekawsze są nawet maratony w Wielkopolsce, trasy porównywalne, a tłok mniejszy i lepsze miejsca mogę zająć ;).

Może na jakichś pojedyńczych edycjach się zjawię w Kotlinie Jeleniogórskiej, ale wątpię, dla mnie ciekawsze są nawet maratony w Wielkopolsce, trasy porównywalne, a tłok mniejszy i lepsze miejsca mogę zająć .

Będziesz ścigał się u Gogola? Ja w tym roku jeżdżę głównie Bike Maraton. Jako dodatek Thule i maratony od Gogola.

LoveBeer --> takie szczegóły jak przepustowość niezbyt Grabka interesują, w końcu jak w Poznaniu 1500 luda przeszło na początku wyścigu metrowym przepustem pod jezdnią, to nie ma miejsc za wąskich

Co do Poznania, to cieszę się, że go już nie ma, choć sam tutaj mieszkam i do startu mam niecałe pół kilometra. Trasa była mega nudna i ten korek.. Sam w nim nie stałem bo byłem na czubie 2 sektora.

Akurat u Gogola chyba nie, wkurzyła mnie w zeszłym roku organizacja. Może coś treningowo, bo można tam depnąć :). Ale będę robił generalki w tym nowym cyklu ze Środy Wlkp i w Kaczmarku. Trochę porozrzucane po Wielkopolsce, ale trasy ciekawsze. Poza tym jak się uda generalka w Powerade, Sudety MTB i może parę maratonów szosowych.

• 3 tygodnie później...
  • Mod Team

Akurat u Gogola chyba nie, wkurzyła mnie w zeszłym roku organizacja. Może coś treningowo, bo można tam depnąć :). Ale będę robił generalki w tym nowym cyklu ze Środy Wlkp i w Kaczmarku. Trochę porozrzucane po Wielkopolsce, ale trasy ciekawsze. Poza tym jak się uda generalka w Powerade, Sudety MTB i może parę maratonów szosowych.

U Kaczmarka ma być w sierpniu jeszcze jeden nieplanowany maraton cyklu (sześć zamiast pięciu), wiesz coś o tym?

• 5 tygodni później...

Ja mogę napisać tylko wrażenia przed startem z zeszłego roku <_< Nie jeździjcie po łące, gdzie są rozłożone wszystkie namioty i biuro, jest tam pełno szkieł i łatwo o kapcia, sam tego doświadczyłem oraz taka jedna laska, co przebiła obie opony :down: Rozcięcie w oponie na ponad centymetr, ratowałem się dużą łatką i nową dętką.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...