matrix261 Napisano 9 Marca 2012 Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Witam. Nie wiecie czy w Polsce mozna gdzies dostac opaski Bikepure takie jak tu: http://bikepure.org/store/store10_packbands.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 9 Marca 2012 Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 · Ukryte przez safian, 9 Marca 2012 - OT Ukryte przez safian, 9 Marca 2012 - OT Nawet nie wiem co to takiego. Odnośnik do komentarza
Mod Team Franio Napisano 9 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Pytałem o to kiedyś na Facebooku. Odpisali, że opaski dostępne są tylko za granicą. Jednak drogo nie jest. Gdyby było więcej chętnych, to by można zamówić większą ilość. Oczywiście jeśli znalazłaby się osoba, który by się tym wszystkim zajęła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Co to za opaska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rangerover Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 karbeti- bike pure to promowanie "czystego" kolarstwa, bez dopingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Pierwszy raz to widzę. Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilio3 Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Też nie wiedziałem o takiej, o wodzie w afryce słyszałem i widziałem, aż dziwne że na allegro nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorek Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 10 funtów za 10 opasek- więc po 5zł wychodzi za opaskę, faktycznie znaleźć 10 osób i kogoś kto złoży zamówienie i później porozsyła więć troche zabawy jest. Jak coś ja chętnie się piszę na taką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix261 Napisano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 mysle ze zamowic takie opaski, koszulki etc to bylby dobry pomysl tylko lepiej bylo by zamowic w wiekszej ilosci no i do tego trzeba doliczyc pewnie dosc spory koszt przesylki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 rozwijając temat na co idą zebrane w ten sposób środki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorek Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 z tego co pisza na stronie to na ich działalność- jak napisali- żyja z darowizny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajmon1243 Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 rozwijając temat na co idą zebrane w ten sposób środki?? 10% z dochodów idzie na walkę z dopingiem. UWAGA! Zainteresowałem się tematem zamówienia, właśnie wysłałem wstępnego maila do bike-pure'a w celu doinformowania się, ale na pewno będę zamawiał opaski (rozmiar Adult, jest porównywalny do opasek jakie np dawali na skandii, generalnie szczupły ze mnie chłopak, a nie zsuwa się z ręki, także większości będzie pasować), czapeczki z daszkiem na rower oraz trochę T-shirtów. Proszę zgłaszajcie do mnie chęć zamówienia, z góry zaznaczam, że nie pcham się w odzież sportową, koszta zbyt wysokie żeby ryzykować. Jak najbardziej wszelkie gadżety, wszystko co jest stosunkowo tanie. Będę na bieżąco informował o postępach w temacie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.