Skocz do zawartości

[rower] MTB do 3800zł jakie polecacie

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukaj używki, one naprawdę nie gryzą. Reaction jest na wysokiej klasy osprzęcie. Często można kupić takiego za cenę niższą niż LTD z niewielkim przebiegiem i wiekiem.

I co Ty chcesz od tego Fox-a? To bardzo dobry amor.

Bo naczytałem się niestworzonych rzeczy....Ja jestem laikiem i szczerze to nie mam pojęcia o rozbieraniu amorów wymianie uszczelek olejów i innych dupereli.....A z tego co czytałem to co 200h jakieś rozbieranie powinno być psikać broxem na golenie czy coś

Z tego co czytałęm w dziale amortyzatory to regulacja też łatwa nie jest jakieś pompowanie regulacja odbicia, dobicia i cholerka wie co jeszcze hehe

A z tego co czytałem to co 200h jakieś rozbieranie powinno być psikać broxem na golenie czy coś

Bez przesady z tym serwisem. Ja tam swoją Rebę zamierzam serwisować raz do roku. A co do Brunox'a, owszem po każdej jeździe psiknąć na górne golenie i przetrzeć.

Gdybys naprawde cos poczytal na ten temat nie wypisaywal bys takich bzdur. A psikanie broxem i rozbieranie co 200h to juz mistrzostwo swiata.

Psikac to najlepiej przed kazdym wyjazdem a nie co 200h i nie broxem tylko Brunoxem którego puszka 400ml kosztuje 30zł. Serwis 150-180zł juz z cześciami i wiele osób robi co 2 lata i nic zlego sie nie dzieje.

To dzięki za pomoc bo kurcze się wystraszyłem a w jednym sklepie mogę mieć LTD RACE 2012 za 3899zł więc biorę go pod uwagę

Więc widzę, że czy FOX czy RockShock oba trzeba serwisować nie ma widelców samoobsługowych ale pewnie jak się go nie katuje to i raz na 2 lata wystarczy a psikanie tym preparatem to już łatwiejsza rzecz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...