gregorek Napisano 8 Marca 2012 Napisano 8 Marca 2012 cześć, chcę sprzedać rower, lecz zdałaby się pomoc w wycienie. Wiadomo, że chciałbym jak najwięcej (zbieram na następny) i pytanie- ile mogę dostać za całość, czy bardziej opłaca się sprzedać go na części. Zdjęcie roweru i jego specyfikacja: albo link: ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Giant Terrago Rama Aluxx 6000 rozmiar L Widelec Rock Shox Recon 351 Solo Air Kierownica Hussefelt Dh Riserbar Mostek Truvativ XR Sztyca Kalloy Siodło Tioga Manetki Shimano Deore Przerzutka przednia Shimano Deore Przerzutka tylna Shimano SLX Hamulce tarczowe Avid Juicy 3 Dźwignie hamulca Juicy Three Kaseta/wolnobieg Shimano XT Łańcuch Shimano HG Korba Shimano Suport Shimano Obręcze Alexrims ID19 Piasty Novatec Opony Schwalbe Racing Ralph EVO 26x2.1 zwijana Zacisk sztycy Giant Stery Ritchey XR 3D Forged Co do uwag szczególnych - rower przejechał 2 maratony i troche po podworku, nie był katowany, posiada normalne ślady użytkowania, ryski i przetarcia (rama,amor i chwyty korby) i zwykle pedaly, swoje spd zabieram bo są w kiepskim stanie i przydałoby się wymienić łańcuch bo lekko naciągniety. Poza tym wszytko fajnie śmiga, nasmarowany, po serwisie, wymieniona tylna linka przerzutki, wyregulowane, wymienione okladziny hamulców, odpowietrzone, amorek też działa jak powinien-napompowany. Nie jest tajemnica, że jakaś kase w niego wsadziłem, ale czyda się teraz z tego wyciągnać ponad 1000zł? Liczę na pomoc, pozdro
rybciasum Napisano 8 Marca 2012 Napisano 8 Marca 2012 Zmieniasz styl jazdy ? Jeżeli nie to nie widzę sensu sprzedaży tego roweru , chyba że tak, to spokojnie 1800-2000 można za niego wołać myślę
gregorek Napisano 8 Marca 2012 Autor Napisano 8 Marca 2012 prawde mówiąc, chcę się przesiąść na szose:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.