Bardzo średnio znam się na rowerach, rozglądam się w poszukiwaniu dobrego używanego roweru typu cross. Mam okazję kupna roweru przez allegro za 1800zł link poniżej. Nie wiem czy będzie to odpowiedni zakup za tą kwotę więc chciałbym się poradzić znawców tematu:) za wszelkie podpowiedzi, doradzenia odradzenia będę dozgonnie wdzięczny:) Nie wiem który to rocznik Stevensa i czy ta cena za niego jest atrakcyjna czy też nie:)
Pytanie
Gość Paweł
Witam,
Bardzo średnio znam się na rowerach, rozglądam się w poszukiwaniu dobrego używanego roweru typu cross. Mam okazję kupna roweru przez allegro za 1800zł link poniżej. Nie wiem czy będzie to odpowiedni zakup za tą kwotę więc chciałbym się poradzić znawców tematu:) za wszelkie podpowiedzi, doradzenia odradzenia będę dozgonnie wdzięczny:) Nie wiem który to rocznik Stevensa i czy ta cena za niego jest atrakcyjna czy też nie:)
http://allegro.pl/stevens-x8-caly-na-deore-xt-hydraulika-magura-i2192507656.html
specyfikacja roweru:
ROZMIAR RAMY: 19,5" - 49cm ALUMINIOWA
AMORTYZATOR: STEVENS C-XDN
PRZERZUTKA PRZÓD SHIMANO DEORE XT - 3 PRZEŁOŻENIA
PRZERZUTKA TYŁ: SHIMANO DEORE XT - 9 PRZEŁOŻEŃ
MANETKI: SHIMANO DEORE XT 3x9
KLAMKI: MAGURA JULIE
HAMULCE: TARCZOWE HYDRAULICZNE MAGURA JULIE
OBRĘCZE: 28" - ALUMINIOWE, WZMACNIANE
KORBA: SHIMANO DEORE XT
PIASTY: SHIMANO DEORE XT
KIEROWNICA: OXYGEN
MOSTEK: OXYGEN
SZTYCA: OXYGEN
SIEDZENIE: SELLE ITALIA
STERY: STEVENS
OPONY: SCHWALBE MARATHON
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.