michals051 Napisano 7 Marca 2012 Napisano 7 Marca 2012 A wiec tak jak w temacie. Zaczęło się tak : Mam rower z Niemiec firmy cyco coś takiego : Google Images. Pojeździłem 3 miesiące i bum, hałas, kręcę do przodu a on mi w ogóle nie napędza kola ten wolnobieg, mimo to, ze sie kreci. Myślałem, ze to wielowypust jeśli się nie mylę . Ale to grzechocze jak kręcę wolnobiegiem i myślę co zrobić. Pomóżcie, jest to mój 1 temat !!!
Grand231 Napisano 7 Marca 2012 Napisano 7 Marca 2012 Bo poszły ci zapadki w wolnobiegu - wymień go sobie.
szliri Napisano 7 Marca 2012 Napisano 7 Marca 2012 Zgadzam się z przedmówcą, kiedyś miałem podobną sytuację i była to wina zapadek w wolnobiegu
michals051 Napisano 8 Marca 2012 Autor Napisano 8 Marca 2012 Poniesiesz koszt ok. 30 zł Ale czy to lepiej dac do naprawy czy samem uzrobic . Bym musiał wtedy kupic wolnobieg bacik . Mieszkam w Ziębicach Woj.Dolnoslaskie i czy mam jechac 20 km autem do Ząbkowic zeby tam mi naprawili ???
Mod Team Puklus Napisano 8 Marca 2012 Mod Team Napisano 8 Marca 2012 Nie bacik tylko klucz i to nie byle jaki klucz bo to na pewno jest zakręcone tak ze sam sobie nie dasz rady. Jak chcesz sie z tym bawich choć by dla nauki to proszę http://www.forumszosowe.org/viewtopic.php?t=9483 to ci pomoże.
michals051 Napisano 8 Marca 2012 Autor Napisano 8 Marca 2012 Nie bacik tylko klucz i to nie byle jaki klucz bo to na pewno jest zakręcone tak ze sam sobie nie dasz rady. Jak chcesz sie z tym bawich choć by dla nauki to proszę Serwis wolnobiegu krok po kroku. :: Forum szosowe to ci pomoże. Dzieki za pomoc myśle ze sie przyda ale myslalem juz nad tym i raczej wole dac do naprawy niz bardziej zepsuc Dzieki
Mod Team Puklus Napisano 8 Marca 2012 Mod Team Napisano 8 Marca 2012 Jedyne co mozesz zepsuć to kulki zgubic
michals051 Napisano 8 Marca 2012 Autor Napisano 8 Marca 2012 Jedyne co mozesz zepsuć to kulki zgubic HeHe Racja Najlepiec dac do naprawy 3 dni poczekac i po klopocie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.