Skocz do zawartości

[e-sklep]eurobike.pl i netbike.kylos.pl czy można zaufać?

black rider

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

pytanie jak w temacie:

www.eurobike.pl

www.netbike.kylos.pl

czy ktoś kupował w tych sklepch i czy można bez strachu wysłać tam pieniądze

pozdrawiam czekam na odpowiedź

Napisano

Eurobike to inaczej R&P Pawlak - dystrybutor Shimano na Polskę, gdyby ktoś nie wiedział. Nie znam bardziej wiarygodnego kontaktu :) Faktem jest, że kupowałem tylko fizycznie, a nie przez net; ale myślę że wizerunek jest klarowny.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

w 2005 roku kupywałem w netbiku ramkę duncona, czas oczekiwania ponad 4 miesiace, cały czas byłem upewniany ze juz ramka jest i właśnie jest wysyłana, a prawda była taka ze sam producent jeszcze tych ramek nie posiadał, pod sam koniec czekania (jak juz pisałem 4 miesiace, też mam anielsaką cierpliwosc) w netbiku poinformowano mnie ze nie jest to ich wina i jak mi sie coś nie podoba to niech sie skontaktuje z Dunconem (przypominam ze ramkę zamawiałe w netbiku a nie w Dunconie) a i owszem skontaktowałem sie z DC (zreszta przemiły kontakt i fachowa obsługa) ramka po interwencji producenta była o mnie w 4 dni !!! i PRZEPROSINY otrzymałem od panów z Krakowa a od kolesia z netbika żadnych przeprosin i brak OBIECANEJ GRATISOWEJ KOSZULKI co zreszta nie stało sie do dnia dzisiejszego. więc jak już sie domyslasz nie polecam zakupów w NETBIKE !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...