RedEye Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 1 kwietnia przy Torze Łyżwiarskim Stegny startuje Warszawska Giełda Rowerowa. Ciekawe czy inicjatywa chwyci w środowisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Że tak zapytam... Czymże ta reklamowana(!) inicjatywa różni się od zwykłego sklepu rowerowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedEye Napisano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Aaa, sorki, błąd popełniłem z rozpędu w adresie Jakby ktoś uczynny poprawił na www.gieldarowerowa.com Trochę się różni według zapowiedzi od sklepu. Coś na wzór giełdy narciarskiej. Żadnego sklepu nie zamierzałem reklamować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Heh! Wszechobecny "porządek" w domenie .pl. Chyba tylko w Polsce można zarejestrować sobie witrynę komercyjną bezpośrednio w domenie .pl. Inicjatywa całkiem ciekawa. Z pewnością będzie można spotkać ciekawe oferty, ale początki z pewnością będą trudne. Mam nadzieję, że organizator się nie przestraszy zbyt szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beneck1 Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Śmiech na sali ta giełda. Dzisiaj nic tam nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zglanowany Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 czy ktoś ma jakieś info o tej giełdzie? Podjechałem wczoraj i zobaczyłem tylko jakieś koszulki wywieszone na parkanie i pani, która ganiała się z pieskiem. Może pojechałem nieco za późno (byłem koło 12). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinder85 Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Trzy weekendy z rzędu tam byłem i pusty plac zobaczyłem :/ A szkoda, fajnie mogło by być.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.