bigos97 Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam, chcę kupić przerzutkę do ramy author classic 2010.Suport wraz z korbą to Shimano Deore M590 wraz z suportem deore Hollowtech II. I teraz pytanie czy ta przerzutka będzie pasować ? http://allegro.pl/shimano-xt-fd-m770-9-rz-e-typ-przerzutka-przod-bc-i2123547882.html Czy może lepiej zwykłą na rurę kupić ? Korba ma blaty 48/36/26 napęd to 9s. Czkam na wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ja bym kupil mocowana do ramy, wydaja mi sie sztywniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 no właśnie jeździłem do tej pory tylko na uchwytach do ramy, ciekawi mnie czy mocowanie do suportu jest w jakimś stopniu lepsze od zwyczajnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Mocowanie do suportu ma sens, jak nie można inaczej założyć zmieniarki. Takie coś będzie mniej sztywne (nie wiem na ile zauważalnie), a poza tym, po co kombinować? I do tego tańsze są klasyczne przerzutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fw66 Napisano 9 Marca 2012 Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Przerzutki E-type obługują najwięcej 44z. Przy 48z nie ma szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 9 Marca 2012 Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Takie coś będzie mniej sztywne (nie wiem na ile zauważalnie) Tylko przy założeniu do ramy nieprzystosowanej pod E-type a taką jest niewątpliwie ten Author. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.