needlehole Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam, Mam okazję kupić szosę Bugatti. Tak wygląda: Znajomemu zalega w piwnicy i jest skłonny odsprzedać Jednak mam dwa pytania: Ile taka szosa jest warta? Mam aż 120kg wagi, czy to nie będzie przeszkodą aby jeździć tym rowerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 1) Jak po znajomosci to pewnie gdzies kolo 200zl. 2) Musialbys przeplesc piasty na jakis stozek i zmienic oponki. Niektorzy tak smigaja i jest spoko, niektorzy odradzaja, bo niby moze nie wytrzymac, ale ten zestaw obrecz + opona nie wytrzyma na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
needlehole Napisano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 1) Jak po znajomosci to pewnie gdzies kolo 200zl. 2) Musialbys przeplesc piasty na jakis stozek i zmienic oponki. Niektorzy tak smigaja i jest spoko, niektorzy odradzaja, bo niby moze nie wytrzymac, ale ten zestaw obrecz + opona nie wytrzyma na pewno. wlasciciel mowil, ze jezdzil tez jego wujek ktory wazy 160 kg (wtf) i dawal rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Wiesz jezeli tak to gratulacje ale to troche mi sie zdaje bajka, ja na niskiej obreczy, cos takiego jak w tej bugatti przy wadze 73kg polamalem szpryche na drogowych wybojach, nawet to nie byly dziury. W innej szosie byly oponki do 6 barow, obrecz dobijala zawsze przy tych 73, a tutaj opony nie wygladaja na jakies wypasione i pewnie z 8barow tam nie wejdzie, a tyle to jest chyba minimalne minimum ale pewnie i to by bylo malo. Mozesz probowac, wszystko zalezy ile za ten rower sie nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.