imelman Napisano 6 Marca 2012 Napisano 6 Marca 2012 Witajcie! Zamierzam kupić plecak rowerowy, moje oczekiwania prawie idealnie spełnia Deuter Race Exp Air, jedenak chciałbym się najpierw upewnić, że nie ma nic tańszego o podobnej jakości, proszę Was więc o odpowiedź na to pytanie. Z góry dzięki.
Peterp079 Napisano 7 Marca 2012 Napisano 7 Marca 2012 Tanszy ale nie o podobnej jakosci to Campus Nitro.
imelman Napisano 10 Marca 2012 Autor Napisano 10 Marca 2012 Dzięki za wszystkie odpowiedzi, ostatecznie kupiłem wspomniany model Deutera po obniżce do 230 zł w Salomonie (dawniej Gold Sport) w Manufakturze w Łodzi. Wcześniej obejrzałem ileś plecaków w niższej lub podobnej cenie i żaden mi tak bardzo nie odpowiadał i pewnie nie dorównywał temu modelowi. Przekonała mnie odpowiednia pojemność, w dodatku w razie potrzeby zwiększana o 3 l, solidne i możliwie przewiewne pasy z siatki (ale nie takiej lichej jak w innych plecakach), oparcie z siatki, kompozytowe a nie metalowe usztywnienie pleców plecaka, pokrowiec przeciwdeszczowy, chowane mocowanie kasku, dwie solidne boczne kieszonki z siatki trzymające butelki z wodą - sprawdzałem - nawet po odwróceniu "do góry nogami". Sprawdziłem ten plecak w samej koszulce włożywszy hantel ważący 3 kg - ciężar był ledwie odczuwalny. Plecak ma jeszcze kieszeń na bukłak oraz dwie małe wewnętrzne kieszonki, jedną z mocowaniem na klucze i spinane suwaki komory głównej. Prawdziwy sprawdzian dopiero przed tym plecakiem, ale jestem spokojny. Jeszcze raz dzięki i trzymajcie się!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.