Gość Robert Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 witam, wiem ze pytan tego typu duzo mimo to zadam je ponownie jaki rower wybrac? rower do jazdy po szosach i lekkich polnych drogach, wiec pewnie trekking z 28" kolami, tak? mam 180cm wzrostu, jaka wiec wybrac rame? jakiej firmy rower kupic? wolalbym zeby duzo ponad 1000zl. nie kosztowal. dzieki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Rama 18' raczej chociaż radziłbym się do 19" przymierzyć, bo może lubisz większe rowery. To jest całkiem niezły rower dobrej firmy, myślę że przełożenia też Ci będą odpowiadać. http://allegro.pl/rower-28-merida-crossway-10-v-rama-48cm-i2178594616.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Robert
witam, wiem ze pytan tego typu duzo mimo to zadam je ponownie jaki rower wybrac?
rower do jazdy po szosach i lekkich polnych drogach, wiec pewnie trekking z 28" kolami, tak?
mam 180cm wzrostu, jaka wiec wybrac rame?
jakiej firmy rower kupic? wolalbym zeby duzo ponad 1000zl. nie kosztowal.
dzieki i pozdrawiam.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.