Rafol Napisano 6 Marca 2012 Napisano 6 Marca 2012 Witam W tamtym roku kupiłem jakaś tanią tarczę 180, no name(na tarczy nie ma nazwy producenta). Mam taki problem, że po każdym mocniejszym hamowaniu coś zaczyna obcierać i potem muszę lekko tarczę przygiąć, żeby nie obcierała... Czy to może być wina jakości tarczy, że po każdym hamowaniu tacza się troszeczkę wygina? Czy to może być coś innego? Pozdrawiam
Andrew Napisano 6 Marca 2012 Napisano 6 Marca 2012 Tarcza musi być podłej jakości jeżeli żaden producent się do niej nie przyznaje. To tak jakbyś hamował denkiem od konserwy
miller Napisano 7 Marca 2012 Napisano 7 Marca 2012 :laugh: Kiedyś się spotkałem z bardzo tanimi tarczami Avida G3CS które były strasznie chropowate i matowe porównując do tych z którymi miałem wcześniej styczność, napisy poza logiem pisane były inną czcionką a i w ręku miałem wrażenie że coś jest nie tak, niestety nie zaryzykowałem kupna i sprawdzenia ale efekt myślę że nie był by ciekawy, kupując tanio lub no name powinno się mieć swiadomość że coś jest nie tak
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.