Skocz do zawartości
  • 0

Rower do 1400 zł trekkingowy / crossowy?

Gość Kamil

Pytanie

Gość Kamil
Napisano

Na wiosnę chciałbym kupić dobry rower z przedziału cenowego 1200 - 1400 zł. Przeznaczenie: droga asfaltowa, czasami polna lub leśna. Nie wiem co więcej podać. Na rowerach specjalnie się nie znam, gdybym tutaj nie pytał o poradę, to kupiłbym jakiegoś Authora.

Pozdrawiam.

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marcin
Napisano

Na wiosnę chciałbym kupić dobry rower z przedziału cenowego 1200 - 1400 zł. Przeznaczenie: droga asfaltowa, czasami polna lub leśna. Nie wiem co więcej podać. Na rowerach specjalnie się nie znam, gdybym tutaj nie pytał o poradę, to kupiłbym jakiegoś Authora.

Pozdrawiam.

podłączam się pod temat szukam znajomemu (niestety netu nie posiada) roweru mtb wcześniej jeżdził jakąś tandetną chińszczyzną teraz chce coś bardziej udomowionego,ma 195cm wzrostu 94 kg wagi jeżdzi głównie asfalt i 30% las lub polne ścieżki budżet nie za bogaty bo tylko 1400zł max. myślałem o cube aim lub kross a4 ale nie znalazłem w tych pieniądzach proszę doradźcie coś,z góry dziękuje mój gg 6052454 Marcin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...