uuki Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Witajcie, niestety, całe zimowe przygotowania do sezonu zaprzepaściła moja półtoramiesięczna choroba - zapalenie oskrzeli i górnych dróg oddechowych. Trwało to tak długo ze względu na skrajną niekompetencję lekarzy... Mniejsza z tym, jaka jest służba zdrowia każdy sam może ocenić. Zastanawiam się, ile czasu powinno upłynąć od ostatniego antybiotyku, żeby można bezpiecznie wznowić treningi. Kiedy mogę zacząć startować na 100% w maratonach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsell Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ogólna zasada jest taka, od momentu az będziesz zupelnie zdrowy wznawiasz treningi na bardzo niskich intensywnościach i krotko, sa to w zasadzie lekkie spacery ok 1h - trawaja one tyle dni ile trwala choroba. Pamietaj ze twoj organizm jest bardzo wycieńczony choroba i nie można go obciazac mocymi treningami, musi sie zregenerować i dojsc do równowagi po chorobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 9 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Posty niezwiązane z tematem zostały skasowane, ponieważ dyskusja trwała dalej off-topic to off-topic nie ma "bo ja muszę dodać", forum stoi otworem i jak jeden z drugim chce podyskutować o tym, czy o tamtym to proszę założyć odpowiedni wątek. Tym razem bez ostrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.