aartek Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Cześć, napisałem kalkulator szprych dla Windows Phone, więc jeśli komuś taka aplikacja jest potrzebna to podaje link do Marketplace: http://www.windowsph...7a-3de9036c9179 Będę wdzięczny za wszelkie oceny i pomysły na poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Przewidujesz tą lub podobne pod Androida? Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aartek Napisano 6 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Przewidujesz tą lub podobne pod Androida? Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk Na razie nie mam żadnego doświadczenia z Javą, więc w najbliższym czasie raczej nie przewiduję. Może koło listopada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.