Skocz do zawartości

[Amortyzator przód] Do 350zł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Posiadam rower Northtec halcyon DB i chciał bym zmienić w nim przedni amaoryzator.

Kompletnie nie znam sie na nich, jezdzę przewarznie po drogach leśnych i asfalcie czasami po żwirze.

Interesyje mnie amaoryzator z blokadą twardzości. Moja waga 55g.

Napisano

Sr suntour Raidon ma komorę powietrzną więc nie będzie problemu z ustawieniem odpowiedniej twardości, cenę też ma przystępną

Napisano

KMtown W sumie to nawet pompki nie musisz kupować. Podjedziesz do pierwszego serwisu pożyczysz pompkę, nabijesz w ile potrzeba, oddasz i będziesz jeździł. Ja na razie tak zrobiłem i nie musiałem kupować pompki.

Napisano

Dzięki za pomoc. Mam jeszcze jedno pytanie tam jest przekreślona ta liczba na czerwono czy to znaczy ze ten amortyzator jest w promocji i czy będzie dostępny za to 359zł tak końcem kwietnia ? Czy to jest jego normalna cena?

Gdy naciskam na dodaj do koszyka wyświetla mi sie napis ,że połączenie jest niezaufane i teraz mam pytanie czy bezpiecznie jest kupować w tym sklepie ?

Napisano

Ale na pewno będzie dobry wymiarem w części mocowania z rowerem?

Nigdy nie zmieniałem amortyzatora dlatego wolę się spytać.

Napisano

Witam, jak byś troszke poszukał na forum to byś zobaczył to :

http://www.forumrowe...jakis-do-370zl/

edit:

KMtown z tego ctbike kupiłem już nie jedną rzecz moim zdaniem zaufany sklep :) a pompki raczej nie kupuj spytaj się kumpli lub podjedz na serwis znajomy i niech ci dadzą na 5min napompujesz tyle ile trza i będzie git

Pozdrawiam tpd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...