czervco Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Otóż szukam osoby chętnej do poświęcenia chwili czasu ku pomocy w zaprojektowaniu mi własnej koszulki w corelu. Jakby był ktoś chętny i pojawiła się jakaś odpowiedź udzielę więcej info bo teraz nie wiem czy jest sens pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Napisz na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 6 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Chodzi mi o zaprojektowanie kilku detali na gotowym stroju meridy, umiałbyś pomóc? Nie można ci prv wysylac W paincie zrobiłem coś co chciałbym uzyskać w rzeczywistości Herb miasta mam w wektorze jbc wiec jeden problem odpada. Powiatu też więc zostaje kwestia tych napisów. Da rade? strój.jpg | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Strój dół.jpg | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Ps rozważe jeszcze strój saxo banku z przeróbkami ale się zastanowie, odpisz czy dało by rade cos tam dac rade teraz lece pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 6 Marca 2012 Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Pewnie tak skrzynka opróżniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 To wkońcu pisać priv czy tu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.