Skocz do zawartości

[Amortyzator Przód] jakiś do 370zł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :) poszukuje jakiegoś amortyzatora do 370zł nie może być więcej Mieszkam w częstochowie jeżdzę po ulicach chodnikach lasach lecz nie skacze :) jedynie co ze schodów lub krawęznika Miałem SR suntour XCT v2 80mm skoku ważę 110 kg Najlepiej żebym kupił go na miejscu w częstochowie jakoś nie chce kupywac przez neta takiego czegoś albo powiedzcie na co patrzeć jak będę brał czy przy mojej wadze wytrzyma xd

Napisano

Takich tematów jest pełno. :)

SR Suntour Raidon

Rock Shox Dart 3

W Sumie to kupiłbym powietrznego raidona.

spoko jeszcze poczekam na innych :)

Napisano

TPD Masz niestety tylko jedną opcję. Powietrzny Suntour Raidon ze starszych roczników. Napompujesz go ile potrzeba i nie będzie problemów z twardością, czy pracą. Dart'a nie bierz bo wg opinii wielu ludzi jest zbyt giętki jak na taką wagę. Sam Raidon'a mam i polecam.

Napisano

Wiecie co panowie nie bedę sie bujał z tymi ludzmi w czestochowie kupie przez neta jake brać do 370 zł ??? na moją wage 110 kg

Napisano

do tej pory jeżdziłem na SR suntour XCT v2 80mm przy tej samej wadze i kurde nic się nie działo

do tej pory jeżdziłem na SR suntour XCT v2 80mm przy tej samej wadze i kurde nic się nie działo

Piksel biore od ciebie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...