Skocz do zawartości

[1200-1300zł] do jazdy po mieście

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

cos jeszcze godnego polecenia ? moze jakies porady przy wyborze roweru ? czym sie kierowac ? bo zapewne będę w jakims sklepie na miescie kupowal

Napisano

przede wszystkim patrz na osprzęt lepszy osprzęt i v-ki to jest lepszy wybór niż jakieś badziewne tarczówki. Dobrych w tej cenie nie kupisz, patrz też jaki amor z przodu siedzi

Napisano

czyli podsumowywując do wyboru z działu cross i mtb mam mbike renegade 0.4, kross level a2/ hexagon x5 i to chyba tyle. cos jeszcze z crossowek ? ;)

Napisano

dzisiaj byłem w 2 sklepach. w jednym za krossa życzyli sobie 1600 zł a2 2012 i 1900 za ten sam model ale z tarczą, w drugim mi go odradzili i powiedzieli ze lepiej kupic gianta revela 3 za 1500 zł z tarczami. co lepsze ?

Napisano

prawda jest taka, że każdy chwali swoje, najlepiej to porównać specyfikacje obu rowerów i wybrać ten lepszy.

Mówią tak dlatego, że może im po prostu nie schodzi

Napisano

Nie warto kupować roweru z tarczami w tej cenie bo cena dobrych tarcz to 1/3 wartości takiego roweru. Będzie to poprostu badziew. Gorszy cięższy i trudniejszy w serwisowaniu od v-ek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...