Skocz do zawartości

[rower] Sektor X-Force- czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałbym sie dowiedziec czy warto kupic ten rower MTB SEKTOR X-FORCE 26 ALTUS HAM TARCZOWE wys 0zł ! (2183462327) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. do jazdy po miescie ewentualnie po lesie . interesuje mnie czy jego osprzet jest dobry i wytrzymały i czy nie zepsuje sie po 3 miesiącach . jeszcze chcialbym wiedziec jaką rame wybrac 19' czy 21' bo mam 190 cm wzrostu ale kompletnie sie na tym nie znam . z gory dziekuje .

Napisano

dołożyć 200zł to nie dużo, a poza tym jak chcesz tanio kupić to możesz zawsze szukać hexagona X3 z rocznik 2011

Co do tego pseudoroweru z allegro to nie wiadomo co to za osprzęt tak do końca montują- jest zwyczajny makrokesz po prostu

Napisano

dołożyć 200zł to nie dużo, a poza tym jak chcesz tanio kupić to możesz zawsze szukać hexagona X3 z rocznik 2011

Co do tego pseudoroweru z allegro to nie wiadomo co to za osprzęt tak do końca montują- jest zwyczajny makrokesz po prostu

rozumiem a co powiesz na ten ? tylko ze rame musze chyba wieksza miec jak mam 190 cm wzrotu http://allegro.pl/super-kross-hexagon-v6-alu-bdb-okazja-i2183684895.html

Napisano

no to już lepszy wybór jest, nawet w dobrym stanie jest, tyle że to licytacja jest

A druga sprawa po ci tarcze skoro bd jeździł głównie po mieście jak dla mnie przerost formy nad treścią!

Napisano

Ja nigdy nie słyszałem o takiej firmie jak Sektor. Moim zdaniem osprzęt jest bardzo średni. Hamulce no name, jedna z najgorszych kaset (takie zakładają w rowerach z supermarketu), ten amor to też nie zbyt dobry jest. Jedyne co, to przerzutka tylna się nadaje ale to też jest niska półka. Zgadzam się z przedmówcą, to zwykły makrokesz, który ci się rozpadnie po jakimś czasie a na Krossa warto dołożyć to 200zł bo o wiele bardziej się to opłaci i posłuzy ci o wiele dłużej niż ten Sektor. Nie trać pieniędzy na taki rower, bardzo proszę...

Napisano

no to już lepszy wybór jest, nawet w dobrym stanie jest, tyle że to licytacja jest

A druga sprawa po ci tarcze skoro bd jeździł głównie po mieście jak dla mnie przerost formy nad treścią!

a gdybym kupił tego sektora i uzytkowal go tak normalnei bez wyczynow , to myslisz ze by sie zepsuł po kilku miesiącach ?

Napisano

lepiej nie ryzykuj tak jak kolega wyższej nie radzę ci kupować czegoś bez nazw, z doświadczenia i opowieści wiem,że tego do serwisu ci nie przyjmą bo będą się bali tego tknąć to jest dla nich jak bomba zegarowa

Napisano

Nawet przy normalnej jexdzie rower takiej jakości może się rozpaść. Naprawdę, lepiej trochę dołożyć i mieć rower na lata.

kurde a tak sie napalilem na tego sektora . :P kiedys z 7 lat temu kupilem jednego chinczyka , zupelnie bez doswiadczenia, nic nie wiedzialem o rowerach , i do tej pory smigam nim, nie zawiodł mnie , tylko musialem wymienic manetki i kasete , a tak to wszystko gra. :D i co tu myslec .

Napisano

kurde jak chcesz wydać kasę to przecież nie ma problemu, ale po kiego wydawać na coś co jest nieznane jak można na renomowany sprzęt to wydać?

Napisano

Chłopaki dobrze Ci radzą a Ty jakiś sh*t wyszukujesz. Chcesz mieć kolorowe i szpanerskie czy do śmigania? Masz za dużo kasy?

Napisano

to nawet szpanerskie, a ni kolorowe nie jest to tylko się nadaje na złom

Kross Merida Kellys Giant Scott to są dobre firmy więc staraj się z tych coś szukać

Napisano

Chłopaki dobrze Ci radzą a Ty jakiś sh*t wyszukujesz. Chcesz mieć kolorowe i szpanerskie czy do śmigania? Masz za dużo kasy?

wlasnie jest taka sytuacja ze musze wybrac jednego z tych trzech , ktory ma jakies tam szanse na przezycie pare lat ? powiedzcie chociaz to :)

Napisano

z tych co ty podałeś to żaden długo nie przetrwa, to jest pseudo sprzęt nie warty twojej uwagi

to nic nie wyszło . musze jeszcze troche poszukac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...