Kafarek555 Napisano 4 Marca 2012 Napisano 4 Marca 2012 Witam Chciałbym zaprosić wszystkich chętnych do wspólnych przejażdżek odbywających się co niedziele spod przeworskiego Ratusza. Będziemy obchodzili dopiero 2 urodziny naszego stowarzyszenia jednak plany mamy ambitne na ten sezon i z chęcią przyjmiemy nowe osoby Jeżeli ktoś będzie miał jakieś pytania, z chęcią na nie odpowiem. Wszystkie niezbędne dane dotyczące naszej historii, wyjazdów, zamierzeń znajdziecie na naszej stronie internetowej: http://pktr.przewors...v.pl/index.html Uploaded with ImageShack.us
Kafarek555 Napisano 13 Marca 2012 Autor Napisano 13 Marca 2012 Witam, planujecie coś na majówkę?? :-) Impreza 1) 1 maj II Przeworska Pielgrzymka Rowerowa im. Jana Pawła II do Jodłówki 2) 27 maj II Rajd Rowerowy dla Zdrowia 3) 3 czerwiec II Rajd Przeworsk - Rudnik/Sanem 4) 30 czerwiec - 2 lipiec XIX Lubartowskie Święto Roweru 2 x noclegi 5 7 lipiec 1 dzień Drogi św. Jakuba Przeworsk- Korczowa- Przeworsk 6) 8 lipiec 2 dzień Drogi św. Jakuba Przeworsk, Rzeszów, Pilzno, Przeworsk. powrót lub 1x nocleg 7) 11-15 lipiec Wyprawa Członków PKTR "Leliwa" nad Solinę 4 x noclegi 8) 20-24 lipiec Przeworska Pielgrzymka Rowerowa na Jasną Górę 4 x noclegi 9) 29 lipiec II Rajd po Kłosy i Ziarno dla Chleba 10) 31 lipiec - 4 sierpień Wyprawa w Beskid Żywiecki i Śląski 4 x noclegi 11) 12 sierpień II Pielgrzymka do Sanktuarium Męki Pańskiej i Matki Bożej Kalwaryjskiej, Klasztoru Franciszkanów w Kalwarii Pacławskiej. 12) 15 sierpień II Pielgrzymka Dziękczynna do Sanktuarium Matki Boskiej w Borku Starym 13) 19 sierpień III Przeworskie Święto Roweru 14) 9 wrzesień II Rajd Żegnamy Rowerowe Lato w Przeworsku na Rok 15) 7 październik II Rajd Przeworska Złota Jesień w Plenerze na Rowerze
PrzemkoVonLezajsk Napisano 13 Marca 2012 Napisano 13 Marca 2012 A czy w tą niedzielę 18 Marca też gdzieś jedziecie ?? W sumie jestem z Leżajska, ale może uda mi się doczłapać do Przeworska na 9:00 No chyba że jedziecie w moim kierunku to się dołączę i czy są to trasy szosowe czy MTB... w chwili obecnej mam tylko Kolarkę
Kafarek555 Napisano 13 Marca 2012 Autor Napisano 13 Marca 2012 A czy w tą niedzielę 18 Marca też gdzieś jedziecie ?? W sumie jestem z Leżajska, ale może uda mi się doczłapać do Przeworska na 9:00 No chyba że jedziecie w moim kierunku to się dołączę i czy są to trasy szosowe czy MTB... w chwili obecnej mam tylko Kolarkę Jeżeli tylko będzie dobra pogoda (a dużo na to wskazuje ) to oczywiście, że jedziemy. Mogę podsunąć myśl by jechać w kierunku Leżajska. Trasy tylko szosa.
florida24999 Napisano 13 Marca 2012 Napisano 13 Marca 2012 oj Kafarek555 widziałam te imprezy;-) 16 stopni na weekendzie szaleństwo!... ejże Leżajsk? uciekacie mi, ale to nic innym razem może się z Wami zabiorę. ;]
PrzemkoVonLezajsk Napisano 14 Marca 2012 Napisano 14 Marca 2012 Niestety ja odpadam w ten weekend.... wypadł mi wyjazd Może innym razem
Kafarek555 Napisano 14 Marca 2012 Autor Napisano 14 Marca 2012 oj Kafarek555 widziałam te imprezy;-) 16 stopni na weekendzie szaleństwo!... ejże Leżajsk? uciekacie mi, ale to nic innym razem może się z Wami zabiorę. ;] Jak widzisz kolega zrezygnował więc mogą być i okolice Jarosławia Jak coś, odezwij się do mnie na gg 3856091 (najczęściej niewidoczny także możesz w każdym momencie napisać, na pewno odpiszę)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.