vitesse Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 jak zwiekszyc to wiem, ale jak komus zmniejszyc, uzytkownik sprzedal mi wadliwa czesc, czy w tej sytuacji jestem bezsilny? na pewno problem nie dotyczy tylko mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 4 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 A co ci po tym, że obniżysz mu punkty reputacji? Opisz dokładnie całą sytuację w tym temacie: http://www.forumrowerowe.org/topic/45667-uczciwosc-transakcje-z-uzytkownikami-forum/page__st__220 Jeśli gość naprawdę jest krętaczem, być może dostać rangę OSZUSTa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Zniejszanie reputacji , spowodowaloby to ze zamiast zera uzytkownik moglby miec ja ujemna, a to by dawalo do myslenia Jesli sytuacja sie nie wyjasni to skorzystam z Twojej sugesti. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 5 Marca 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 nie, bo userzy przyznawali masowo ujemne punkty reputacji komu chcieli. System nie zdał egzaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 6 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.