Poohcio Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Witam. Mam dylemat. Pierwszym jest całkowity brak koncycji przez sporą nadwagę, a drugi poważniejszy to taki co mam kupić, aby się wygodnie 13km dziennie w dwie strony jechało do pracy? Zastanawiałem się nad cywilnymi ciuchami, czyli zwykłe bawełniane szorty i na początek wiosny jakieś cienkie dresy, a potem spodenki. Z doświadczenia wiem, że bokserki/szorty bawełniane podwijają się i pachwina w 100% obtarta, a tego chcę uniknąć, ponieważ w tych miejscach pocę się strasznie. Znalazłem takie oto szorty: http://www.mikesport.pl/rogelli-marsala-szorty-rowerowe.html. Jednak po dojeździe do pracy muszę się przebrać, a niechciałbym wozić majtek w plecaku. Co więc założyć pod te szorty? Obcisłe spodenki odpadają, bo komicznie będę wyglądał a jakoś względnie trzeba przez zakład przejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Link prowadzi do strony głównej, a co do ciuchów. 13km spokojnie przejedziesz w cywilnych ciuchach. Obcisłe bokserki i voila. Albo bardziej rowerowo, szorty z wkładką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna119 Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 ROGELLI MARSALA szorty rowerowe <- poprawiam linka za autora. Niepotrzebnra kropka była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Pod takie szorty nie zakładasz NIC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poohcio Napisano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Pod takie szorty nie zakładasz NIC. To ja wiem, ale do pracy bez gaci trochę ciężko się wybierać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Ale jaki problem wziąć do plecaka drugą parę spodni i bieliznę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poohcio Napisano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Może i nie problem, ale wolę, by ochroniarz sprawdzający plecak przed wejściem na zakład nie maczał swoich palców w moich kalesonach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Podepnę się pod temat bo również poszukuję spodenek luźnych "dwuwarstwowych", chodzi mi o coś takiego jak kolega wyżej podał tylko w tańszej cenie. Znalazłem fajną ofertę tutaj: http://www.sklep-presto.pl/product-pol-16128-Szorty-rowerowe-Stanteks-dwuwarstwowe.html Jednak rozmiary zostały za małe i jeden za duży, może ktoś ma pojęcie gdzie takie można znaleźć do 80-90 pln ? szukałem na sklepach i szukałem ciężko znaleźć w takiej cenie trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Witam! Dołączę się do tematu. Jakie kupić spodenki na wiosne/lato w miare normalną cene, czyli tak do 60zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekfpc Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 W lidlu będą od 15.03 albo decathlon też ma takie pod 60zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Dzięki, do lidla mam kilka kroków, chętnie sie przejde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 9 Marca 2012 Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Jak to w lidlu będą? Szorty luźne za 60 zł? W którym miejscu gazetki to widziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekfpc Napisano 9 Marca 2012 Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 odpowiadałem na tego posta wyżej czyli spodenki na wiosnę lato btw. szorty za 60 widziałem w decathlonie ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.