schwepes Napisano 3 Marca 2012 Napisano 3 Marca 2012 Podczas jednej z jazd odkręciła i zgubiła mi się śruba od czujnika kadencji do Garmina. Czy ktoś z Was mógłby wykręcić ją i zmierzyć mi jej długość i rozmiar gwintu. Podejrzewam, że gwint to M3, natomiast nie mam pojęcia jakiej ma być długości. Z góry dzięki za pomoc. Poniżej zaznaczyłem o którą śrubkę mi chodzi:
1415chris Napisano 3 Marca 2012 Napisano 3 Marca 2012 Mam czujnik z 800-tki ale wyglada na ten sam. Srubka M3x10 Jak zgubiles ta srubke to przypuszczam, ze metalowa podkladke i gumowa uszczelke takze? Jesli tak to warto poszukac aby to zastapic, czujnik nie bedzie "zamakal"
schwepes Napisano 4 Marca 2012 Autor Napisano 4 Marca 2012 Mam czujnik z 800-tki ale wyglada na ten sam. Srubka M3x10 Jak zgubiles ta srubke to przypuszczam, ze metalowa podkladke i gumowa uszczelke takze? Jesli tak to warto poszukac aby to zastapic, czujnik nie bedzie "zamakal" Dobrze wiedzieć, że jest tam też uszczelka . Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.