Skocz do zawartości

[Do 3 tyś]Mtb z widelcem +130mm

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej jaki poardzicie mi rower mtb do 3 tyś zł z amortyzatorem o skoku minimum 130mm.Będe nim jeździł po mieście ale też nawet więcej po górach pagókach wertepach czasem może do bike parku

Napisano

no początku przydało by się określić jaki typ ramy chciałbyś mieć? :) Amortyzowany czy nie bo nie wiem jakiej szukać :) bo pod hasłem "górki pagórki" można mieć różne rzeczy na myśli :)

Napisano

Raczej bez amortyzatora ;) bo patrzyłem na fulle to kurde ceny pierońskie ;) a górki pagórki no to po górach-Gorce,lasy itd ;)

Napisano

Wszystko cacy tylko te ceny max wydałbym na niego 3 tyś A co mi powiesz o scott aspect 40 lub 30 i jak bym w nim wymienił amortyzator z większym skokiem ?

Napisano

Właśnie nie chce składaćbo w tym temacie świeżak jestem prędzej bym motocykl złożył ;D

No a ten aspect 20,30 lub 40 i inny amortyzator założyć? nadał bym się?

Napisano

Panowie nie produkujcie się bo jak się Wilkowi nie spodobają wasze opinie to założy jeszcze kilka podobnych tematów. Zobaczcie że już chyba ten jest trzeci.

Napisano

Panowie nie produkujcie się bo jak się Wilkowi nie spodobają wasze opinie to założy jeszcze kilka podobnych tematów. Zobaczcie że już chyba ten jest trzeci.

Pytam się bo nie sram pieniędzmi i chce znaleźć fajny rower żeby służył mi na lata a forum chyba jest po to żeby się pytać ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...