Alpek Napisano 3 Marca 2012 Napisano 3 Marca 2012 Siemanko. Mój kumpel ma problem z wyborem ramy. Którą byście doradzili mu wziąć Destroyer'a czy Dartmoor'a ??? Dzięki i Pozdrawiam ;]
Wiewiór Napisano 4 Marca 2012 Napisano 4 Marca 2012 Do czego ta rama ma być? BTW. Destroyer?... Dżizas, pamiętam je złomy jak zaczynałem jeździć, ramy po ~3,5kg spawane chyba w piwnicy. btw. czemu podałeś w temacie roczniki? Chodzi o używki?
Alpek Napisano 4 Marca 2012 Autor Napisano 4 Marca 2012 On się zastanawia nad tymi dwoma. Doradzam mu żeby brał Dartmoor'a bo tamto to nie wiadomo co to jest Tak używane ramy
Wiewiór Napisano 4 Marca 2012 Napisano 4 Marca 2012 No to mój drogi używanych ram nie kupuje się po nazwie tylko patrzy na stan ;> Poza tym do czego to? Streetu, dirtu? Pod widelec czy amora (jakiego)? etc... kupowanie ramy to nie taka prosta sprawa
Alpek Napisano 4 Marca 2012 Autor Napisano 4 Marca 2012 Ja nie mam zielonego pojęcia co on będzie robiłz tą ramą . Ale raczej będzie to dirt. I ma chyba XCR 100mm z blokadą skoku. I to nie ja będę latał na tej ramie ;] A poza tym to ten destroy to nie wiadomo co to być A Dartmoor to taka sprawdzona marka jest ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.