Pavvel Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Czy ktoś z Was miał w rękach taki zestawik z Decathlonu? Dziś widziałem, ale nie miałem możliwości pomacać bliżej. Pudełko za 59 zł zawiera kolorowe (ja widziałem pomarańczowe i czerwone) następujące bambetle: zaciski do piast zacisk sztycy 4 końcówki linek dystanse pod mostek. Wiecie co to jest warte? P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody2224 Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Ja to widziałem sam się zastanawiałem nad tym. Ale otworzyłem sobie opakowanie i szczerze ? tandeta, ciężkie strasznie w dotyku nie wygląda na dobrej jakości " sprzęt " Ale czego można oczekiwać zaciski końcówki linek obejma sztycy itp.. w cenie 59 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Właśnie dlatego pytam, bo cena aż za konkurencyjna:) Dzięki za info, może kogoś zainteresuje / ostrzeże. P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.