lukav Napisano 27 Lutego 2006 Napisano 27 Lutego 2006 Mam pytanie jak w temacie czy opłaca sie kupować noski do poedałków albo lepiej same pedałki a troche lepsze dodam ze nie jeżdze duzo głównie po asfalcie no moim cross-ie (2000km przebieg sezonowy) chodzi o pedały authora apd-311 + noski authora z góry za dzięks odp. oraz ewentualne uwagi
wonski Napisano 27 Lutego 2006 Napisano 27 Lutego 2006 Jak dla mnie noskow sie nie oplaca kupowac. Jest to niewygodne (subiektywna opinia). Jezeli duzo nie jezdzisz, to tym bardziej nie ma po co W tym wypadku bardziej oplaca Ci sie zainwestowac w lepsze pedaly.
Kaska Napisano 28 Lutego 2006 Napisano 28 Lutego 2006 Ja uwazam, ze warto zainwestowac w noski. Przed kupieniem SDPow, jezdzilam w noskach i przyznam szczerze, ze dobrze trzymaly mi stopy na pedalach. Jesli nie masz kasy na pedaly zatrzaskowe, kup noski. Co do niewygody, to jest to kwestia przyzwyczajenia.
Lukaszeczek Napisano 28 Lutego 2006 Napisano 28 Lutego 2006 Mam pytanie jak w temacie czy opłaca sie kupować noski do poedałków Ja zawsze bardzo serdecznie polecam opcję SZUKAJ, która czasem jest jak twój przyjaciel - we wszystkim pomoże. Dzięki takiej opcji, możesz znaleźć np. taki temat, który traktuje o noskach bardzo szeroko i powinieneś być w stanie na jego podstawie wysnuć jakieś wnioski pozdro P.S. Ja jestem za noskami, jeśli mam wybór pedały plus noski albo pedały bez nosków, to zdecydowanie - pedały z noskami
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.