Skocz do zawartości

[3500] Giant Talon vs Kelly's 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A taki zakup przez internmet bo tylko taką mam możliwość w przypadku CUBE ryzykowny jest? W razie usterki musze karton wszystko trzymać oryginalne i cały rower wysyłać?

Napisano

Widzisz przymierze sie do Kellysa Glocka jakoś jutro mają go mieć i ewentualnie do jakiegoś krossa gdybym chciał te A8 a tak zero wyboru u mnie w gorzowie treki drogie gary fishery także a CUBE świetne ale to tylko przez neta bym musiał zamawiać a ktoś kupował rower z was przez internet?

Napisano

przeglądam ten wątek i już nie wiem, czy się śmiać, czy płakać.

Rozumiem, że chcesz kupić jak najlepszy rower za pieniądze, którymi dysponujesz, ale COKOLWIEK byś nie kupił i tak będzie niewystarczające za rok, a może wcześniej. Dodatkowo, cały osprzęt się zużywa i siłą rzeczy będziesz zmuszony do wymiany podzespołów, prawdopodobnie na lepsze i droższe, jeżeli wciągnie Cię cykloza...

Kup w końcu rower i zacznij jeździć, bo to jest w tym najważniejsze, a sprzęt jest tylko DODATKIEM, o czym wielu czasem zapomina, Po jakimś czasie będziesz SAM wiedział, w jakim kierunku powinny pójść zmiany w twoim rowerze...

Napisano

Wiem wiem heh kurcze na początku miał być rower za ponad 2 tys i tak się rozkręciło.......K

Wiem wiem heh kurcze na początku miał być rower za ponad 2 tys i tak się rozkręciło.......Kupie kupie....Już sie tyle nadowiadywałem, że mi wystarczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...