demonoman Napisano 2 Marca 2012 Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 W okolicach rynku skradziono rower na niebieskiej ramie z napisem SHMID, rower cały na shimano deore XT, czarna kierownica ZZYZX Kontakt: 663 024 717 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 I co zostawiłeś go tak poprostu? Daj jakieś zdjecie , dużo się krecę po mieście . Będe się rozglądał. Zgłosiłeś na policji nr ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demonoman Napisano 3 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Rama nie posiadała numerów. Mocno odrapana, gruba aluminiowa rama w kolorze niebieskim z dużym białym napisem shmid, generalnie rower przeszedł swoje, wizualnie wyglądał raczej kiepsko. Kupiłem go używanego. Zdjęcia niestety żadnego nie posiadam. Rower zostawiłem przypięty do stojaka rowerowego pod instytutem filologii angielskiej (ul. Nożownicza) wróciłem po godzinie i już go nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi