zabiel17 Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Witajcie, no no no ..... na sezonie 2013 jak złoże rowerek to mogę się pisać na jakieś wypady rowerowe ja z Wałbrzycha, ale w Świebodzicach często rowerem byłem jak było ciepło ... Witamy, witamy i zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojteksl Napisano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Like it! Singla na trójgarbie już prawie skończyłem, więc zapraszam, tylko że ty infernek z Bielawy masz kawałek Czy mógłbym prosić o jakieś namiary na Twojego trójgarbowego singla?? To moja ulubiona górka w okolicach Wałbrzycha, objechałem ją wielokrotnie chyba ze wszystkich stron i ciekaw jestem czy nic mi nie umknęło... Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 ta trasa to na razie słabiutka, chcę ją połączyć żeby dochodziła do szlaku zielonego w kierunku Bacówki, na wiosnę Ci wszystko pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Chętny ktoś coś się pobujać po lesie w najbliższy weekend? Na chełmcu jest dużo śniegu, ale trójgarb chyba lepiej, będą zaspy mam takie propozycje: 1.Książański park krajobrazowy(chyba najlepiej) 2. Ptasia kopa/niedzwiadki 3 trójgrab Ktoś chętny? piątek moge, ale lepiej sobota /niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielonyboy Napisano 3 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Chętny ktoś coś się pobujać po lesie w najbliższy weekend? Na chełmcu jest dużo śniegu, ale trójgarb chyba lepiej, będą zaspy mam takie propozycje: 1.Książański park krajobrazowy(chyba najlepiej) 2. Ptasia kopa/niedzwiadki 3 trójgrab Ktoś chętny? piątek moge, ale lepiej sobota /niedziela Siemasz, z chęcią wybiorę się z tobą jak tylko skończę robić rower,a mało mi już naprawdę zostało tydzień max dwa jestem z Wałbrzycha a dokładniej z spg . Mogą być krótkie wypady jak i długie. Pozdrower . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Chętny ktoś w weekend po śniegu pojeździć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deTem Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 To ja się zgłaszam Tylko wiesz że śniegu dopadało i taka jazda może być ciekawa bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 ja myślałem żeby na singla koło szczawnika pojechać, potem wrócić przez stary ksiaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deTem Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ok. Powinno się udać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Chętny ktoś na jutro? Pod tesco o 10.30, kierunek las i błoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Panowie, warto jechać rowerkiem w okolicę Książa? Dawno tam nie byłem. Coś blisko jest warte zobaczenia? Te ruiny niedaleko Książa? Jadąc wioskami no i przez Świebodzice, mam około 25km więc blisko i tak się zastanawiam, czy warto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 warto jest tam dużo km singletracków z prawdziwego zdarzenia, trasa mistrzostw europy xc z 2004 , tylko trzeba wiedzieć gdzie, ja niestety w najbliższym czasie nie mam niestety czasu na wycieczke w tamte rejony, może pod koniec maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Ale ogólnie rowerem pod sam zamek podjechać można? Do tych ruin też można normalnie podjechać, jest jakaś oznaczona trasa? Tamte okolice są dla mnie kompletnie nieznane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 do zamku to i autobusem dojedziesz, do ruin, czyli Starego Książa dojedziesz szlakiem żółto niebieskim od szczawienka Wałbrzychu lub zielonym, tu już trzeba mieć trochę umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 15 Maja 2013 Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Jak powiedział, tak zrobił http://www.endomondo.com/workouts/190276561/10047813 Troszkę się pogubiłem po drodze, ale to mój pierwszy wypad tam, więc trzeba wybaczyć. Wracając niepotrzebnie zjechałem w strone drogi 35, bo mogłem od razu zjechać w stronę Świebodzic. Swoją drogą zjazd świetny. Szkoda, że bez błotników musiałem hamować, bo woda wzdłuż drogi płynęła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxWayne Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Jak będziecie gdzieś jechać to dajcie znać w temacie, ja jestem ze Świdnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 HELLO, w czwartek organizuje trip (enduro totalne) po szlakach w Lubawce, transport autem do Lubawki/chełmska i od razu do lasu, kto chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojteksl Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 HELLO, w czwartek organizuje trip (enduro totalne) po szlakach w Lubawce, transport autem do Lubawki/chełmska i od razu do lasu, kto chętny ? Ja bym się pisał, od dłuższego czasu myślę o trasach w tym regionie. O której godzinie chcesz wyjechać i skąd dokładnie w Wałbrzychu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 14 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 przeniesione na piątek, gdzie dokładnie mieszkasz to z transportem coś pokombinujemy, swoim autem bedziesz jechał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojteksl Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Ok. Piątek tez mi pasuje. Mieszkam na podzamczu. Mogę jechać swoim samochodem, bo 29er może się nie zmieścić do Twojego..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Wycieczka do Lubawki przeniesiona na tą sobotę, więc jak ktoś "nowy" chętny to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Żyje ktoś jeszcze ? Budujemy trasę trailowo freeride'ową na górze Sas, koło Szczawna Zdrój, teren super, będą bandy, jakieś małe dropy, i kręte ścieżki, ale wszystko na dość średnim poziomie trudności, więc większość ogarnie Chętny ktoś na ustawkę rowerową w przerwie świątecznej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deTem Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Nie ma nikogo. Wszyscy posnęli snem zimowym pod pierzynką puchową... Może w niedziele jakoś tak lajtowo. Byle pogoda się utrzymała na 10 stopniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Otwarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Hej ! Żyje ktoś w tym mieście jeszcze? i Jeździ enduro jako takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.