Skocz do zawartości

[Wałbrzych i okolice]

Cox

Rekomendowane odpowiedzi

Like it! Singla na trójgarbie już prawie skończyłem, więc zapraszam, tylko że ty infernek z Bielawy masz kawałek

Czy mógłbym prosić o jakieś namiary na Twojego trójgarbowego singla??

To moja ulubiona górka w okolicach Wałbrzycha, objechałem ją wielokrotnie chyba ze wszystkich stron i ciekaw jestem czy nic mi nie umknęło...

Z góry dziękuje.

• 1 miesiąc temu...

Chętny ktoś coś się pobujać po lesie w najbliższy weekend? Na chełmcu jest dużo śniegu, ale trójgarb chyba lepiej, będą zaspy

mam takie propozycje:

1.Książański park krajobrazowy(chyba najlepiej)

2. Ptasia kopa/niedzwiadki

3 trójgrab

Ktoś chętny?

piątek moge, ale lepiej sobota /niedziela

Chętny ktoś coś się pobujać po lesie w najbliższy weekend? Na chełmcu jest dużo śniegu, ale trójgarb chyba lepiej, będą zaspy

mam takie propozycje:

1.Książański park krajobrazowy(chyba najlepiej)

2. Ptasia kopa/niedzwiadki

3 trójgrab

Ktoś chętny?

piątek moge, ale lepiej sobota /niedziela

Siemasz, z chęcią wybiorę się z tobą jak tylko skończę robić rower,a mało mi już naprawdę zostało tydzień max dwa jestem z Wałbrzycha a dokładniej z spg :). Mogą być krótkie wypady jak i długie. Pozdrower . :D

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Panowie, warto jechać rowerkiem w okolicę Książa? Dawno tam nie byłem. Coś blisko jest warte zobaczenia? Te ruiny niedaleko Książa?

Jadąc wioskami no i przez Świebodzice, mam około 25km więc blisko i tak się zastanawiam, czy warto...

warto jest tam dużo km singletracków z prawdziwego zdarzenia, trasa mistrzostw europy xc z 2004 , tylko trzeba wiedzieć gdzie, ja niestety w najbliższym czasie nie mam niestety czasu na wycieczke w tamte rejony, może pod koniec maja

do zamku to i autobusem dojedziesz, do ruin, czyli Starego Książa dojedziesz szlakiem żółto niebieskim od szczawienka ksiaz-cisy.jpgWałbrzychu

lub zielonym, tu już trzeba mieć trochę umiejętności

• 2 tygodnie później...

Jak powiedział, tak zrobił :P

http://www.endomondo.com/workouts/190276561/10047813

Troszkę się pogubiłem po drodze, ale to mój pierwszy wypad tam, więc trzeba wybaczyć. :P Wracając niepotrzebnie zjechałem w strone drogi 35, bo mogłem od razu zjechać w stronę Świebodzic. Swoją drogą zjazd świetny. Szkoda, że bez błotników musiałem hamować, bo woda wzdłuż drogi płynęła :(

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

HELLO, w czwartek organizuje trip (enduro totalne) po szlakach w Lubawce, transport autem do Lubawki/chełmska i  od razu do lasu, kto chętny ?

Ja bym się pisał, od dłuższego czasu myślę o trasach w tym regionie. O której godzinie chcesz wyjechać i skąd dokładnie w Wałbrzychu?

• 3 miesiące temu...

Żyje ktoś jeszcze ? Budujemy trasę trailowo freeride'ową na górze Sas, koło Szczawna Zdrój, teren super, będą bandy, jakieś małe dropy, i kręte ścieżki, ale wszystko na dość średnim poziomie trudności, więc większość ogarnie

Chętny ktoś na ustawkę rowerową w przerwie świątecznej ?

• 3 tygodnie później...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...