Skocz do zawartości

[Wałbrzych i okolice]

Cox

Rekomendowane odpowiedzi

w swieradowie bylem we wtorek, w srode na rychlebach

buduje singla na trojgarbie, jakbys na jakis weekend byl w swiebodzicach to wpadnij

a pewnie, że wpadnę. fajna inicjatywa - nawet chętnie bym pomógł, gdyby nie to, że po prostu od 1 października ciężko będzie mi znaleźć nawet 10 minut wolnego czasu :(

jak Ci się na rychlebach podobało? niestety w tym roku raczej ich już nie odwiedzę - na przyszły rok są w planach :)

no własnie w czwartek rano do 13 budowałem singla, a potem był objazd po południu i musiałem jeszcze w domu ine rzeczy porobić i nie chciało mi sie juz, a na tej trasie bez obeznania to nie ma co startowac

swoja droga to w open bylo 5 osob tylko, moze jakies pudlo by bylo

Źle ująłem xD Chodziło mi oczywiście o BM w Świeradowie i zakończenie sezonu.

Ja sezon wyscigów koncze w ten weekend, pozniej juz tylko przejażdzki rekreacyjne i krajoznawcze.

Jakieś małe roztrenowanko i czekam z niecierpliwością na śnieg i możliwość ubrania biegówek :)

Ot co.

A i plotka donosi, żę w krótce ma do nas zawitać wielki forumowicz, wszystkowiedzący serwisant, dzielny rowerzysta i wałbrzyszanin, imć tobo :) wiec też trzeba by się z nim wybrać w podróż po okolicznych terenach, bo możliwe, że biedak zapomniał już swoich starych tras :)

• 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...