Cox Napisano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2012 1. Jade na singla do swieradowa w środe ale autem z znajomym 2. trase ja znam w miare, startuje w sobote, objazd robie w czwartek okolo 13 może, oficialny trening bedzie w piątek o 16, bedzie mozna sie tez zapisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 1. Ja jade do Świeradowa na maraton(06.10) i pozniej na singla. 2. Jeśli nie pojade do Karpacza, to piszę się na objazd ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2012 dobra miśki, ja jutro w godzinach 13-16 bede na trasce w parku sobieskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Miśki Dzisiaj pogoda mnie zabiła, miało być 22st, a wyjechałem z domu to mało że zaczęło padać, to jeszcze halny : ( Pare km i do domu Jutro po 16 bede, przynajmniej postaram sie być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2012 no ok, ja mam zamiar okolo 15 wyjechac z domu, wiec 15,30 bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 A ja jutro bawię na singlu pod Smrkem - trzeba się wyszaleć, bo od października praca, uczelnia i spanie - może w międzyczasie, jak starczy sił jakiś objazd składaczkiem po wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2012 w swieradowie bylem we wtorek, w srode na rychlebach buduje singla na trojgarbie, jakbys na jakis weekend byl w swiebodzicach to wpadnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 28 Września 2012 Udostępnij Napisano 28 Września 2012 w swieradowie bylem we wtorek, w srode na rychlebach buduje singla na trojgarbie, jakbys na jakis weekend byl w swiebodzicach to wpadnij a pewnie, że wpadnę. fajna inicjatywa - nawet chętnie bym pomógł, gdyby nie to, że po prostu od 1 października ciężko będzie mi znaleźć nawet 10 minut wolnego czasu jak Ci się na rychlebach podobało? niestety w tym roku raczej ich już nie odwiedzę - na przyszły rok są w planach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2012 żeby na rychlebach było 100% fun to trzeba miec fula 150, na sztywnym daje rade ale trzeba sie wyzbyć niekiedy instynktu samozachowawczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Cox`u, jak poszlo Ci dzisiaj? Jutro w Świdnicy nad zalewem o 11 rozjazd. Jak coś to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2012 ja nie startowałem, byłem jako kibic, w jakiej kategorii i który byłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Buehe... ja też nie startowalem, myslem że ty może... bo na objazdy jezdziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2012 no własnie w czwartek rano do 13 budowałem singla, a potem był objazd po południu i musiałem jeszcze w domu ine rzeczy porobić i nie chciało mi sie juz, a na tej trasie bez obeznania to nie ma co startowac swoja droga to w open bylo 5 osob tylko, moze jakies pudlo by bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Do Świeradowa jedziecie na zakończenie sezonu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2012 znaczy ty proponujesz? a po pierwsze to seson kończy się w grudniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Źle ująłem xD Chodziło mi oczywiście o BM w Świeradowie i zakończenie sezonu. Ja sezon wyscigów koncze w ten weekend, pozniej juz tylko przejażdzki rekreacyjne i krajoznawcze. Jakieś małe roztrenowanko i czekam z niecierpliwością na śnieg i możliwość ubrania biegówek Ot co. A i plotka donosi, żę w krótce ma do nas zawitać wielki forumowicz, wszystkowiedzący serwisant, dzielny rowerzysta i wałbrzyszanin, imć tobo wiec też trzeba by się z nim wybrać w podróż po okolicznych terenach, bo możliwe, że biedak zapomniał już swoich starych tras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ja niczego nie zapomniałem I nie rozumiem - dlaczego napisałeś wszystkie me przymioty z małej litery?? Faktem jest, będę, na rowerowanie czas na 90 procent będę miał w przyszłym tygodniu i w kolejnym i na 100 procent przez dwa następne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Like it! Singla na trójgarbie już prawie skończyłem, więc zapraszam, tylko że ty infernek z Bielawy masz kawałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukis81 Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Cox a mógłbyś wrzucic ślad trasy tego singla na trójgarbie bo jutro się tam wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 5 Października 2012 Udostępnij Napisano 5 Października 2012 O stary, dziś wieczorem piszesz ze jutro jedziesz i potrzebujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukis81 Napisano 6 Października 2012 Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Dzięki Cox za trasę po singlu kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Na weekend będę w Świebo, pokażesz mi Singla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2012 za dużo ciekawego nie ma tam do pokazania, ale jak chcesz to ok, bardzie to przedstawię ci koncepcje, może nasuniesz mi jakiś pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 jest ktoś chętny na wspólne pojeżdżenie po singletracku pod Smrkiem w sobote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielonyboy Napisano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Witajcie, no no no ..... na sezonie 2013 jak złoże rowerek to mogę się pisać na jakieś wypady rowerowe ja z Wałbrzycha, ale w Świebodzicach często rowerem byłem jak było ciepło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.