PauL605 Napisano 14 Maja 2012 Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Dalej piszę się na objazd, oby nie był to czwartek czy piątek. Na 15 mógłbym być w okolicach startu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 14 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Nie jeździliście tam po tych trasach nigdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deTem Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 W ostatniej chwili narodził się plan - jutro jedziemy na Kolorowe Jeziorka. Jak na razie w 2 osoby. Start ze Szczawna o 10 - Dworzysko, potem Trójgarb i zielony szlak przez Gostków do Jeziorek, powrót żółto-czerwono-niebiesko. Zumimapka gdzie wszystko widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 19 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 podbuzowany finałem LM zgłaszam sie na jutro, bede czekal kołó kosciola w lubominie o 10:25 sms jeszcze napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 jedzie ktoś jutro po południu w górki? Trójgarb lub chełmiec (lub co komu pasuje, dostosuje się) jest fajne błocko, można się troche potaplać, zawsze większa frajda, ja bedę dostępny po godzinie 15.00 pisac tutaj lub na nr tel 66 pięć pięć 35199, tylko sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Yo, dziś po pracy zrobiłem zielony z Chełmca nic ciekawego, stromo, wolno http://www.navime.pl/trasa/27459/Che%C5%82miec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 z chełmca to najlepiej niebieskim , w strone Wałbrzycha bardziej hardcore, lub na Gorce, lżej, albo żoltym , to już czysta przyjemność , można szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 z chełmca to najlepiej niebieskim , w strone Wałbrzycha bardziej hardcore, lub na Gorce, lżej, albo żoltym , to już czysta przyjemność , można szybko. Tym niebieskim jechałem chyba kiedyś, nie jestem pewien. Dziś dla odmiany zrobiłem starą i nową DH z Dzikowca http://www.navime.pl/trasa/27704/Dzikowiec http://www.navime.pl/trasa/27710/Dzikowiec+DH+%28+nowa+%29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Dziś na szybko Sowa , deszcz mnie złapał. Zjazd zielonym do Rzeczki http://www.navime.pl/trasa/28067/Mokra+Sowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 z chełmca to najlepiej niebieskim , w strone Wałbrzycha bardziej hardcore, lub na Gorce, lżej, albo żoltym , to już czysta przyjemność , można szybko. Dziś obydwa zrobiłem Navime - trasa rowerowa - Chełmniec zdublowany P.S. Niebieski z jedną podpórką i niegroźną wywrotką tuż za drogą,na tym mniej stromym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 13 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 mokro było na pierwszym odcinku niebieskiego? chyba dzisiaj bym się nie odważył na moim rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Kurczę, ja też mam tam dość blisko i mam kilka planów, ale pogoda nie pozwala zrealizować :/ Chełmiec, Wielka Sowa, Zagórze... Wszędzie mam ok. 40km w jedną stronę. Zawsze mogę podjechać kawałek mpk i zostanie z 30km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 13 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Kiciok a może ślęża w tygodniu? ja mam wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 mokro było na pierwszym odcinku niebieskiego? chyba dzisiaj bym się nie odważył na moim rowerze Niebieskim prawie sucho , żółty po delikatnych opadach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Kiciok a może ślęża w tygodniu? ja mam wakacje Jak będzie pogoda, to czemu nie. Jak będzie fajna pogoda, to dam znać i można lecieć. Ale mówię od razu, że u mnie niezbyt z kondycją i mogę nie podjechać na górę Z resztą też tak jeżdżę, ale boje się o tylną obręcz która jest dość zużyta. Jak mi kiedyś strzeli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noritsu Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Witam serdecznie grono. Jako, że wyprowadziłem się w okolice Wałbrzycha, Kamiennej Góry chciałbym przyłączyć się do jakiś małych sesji rowerkowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Witam serdecznie grono. Jako, że wyprowadziłem się w okolice Wałbrzycha, Kamiennej Góry chciałbym przyłączyć się do jakiś małych sesji rowerkowania Witam witam Dziś jest ustawka w Mieroszowie ( zawody EMTB Enduro ) start o 10 tej , wpadaj będzie grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 jedzie ktoś na okraj jutro? szosą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukis81 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 jedzie ktoś na okraj jutro? szosą Ja chętnie lecz taka trasa to tylko w wekend mogę. Napisz jak będziesz w wekend gdzieś jechał w tygodniu dopiero po 15stej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Panowie, lecimy gdzieś w sobotę? Pisząc gdzieś mam konkretną miejscówkę- tzn. Wielką Sowę. Ktoś byłby chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2012 do studentów i nic nie robiących jutro zbiórka koło palmiarni koło Książa o 11.00 jedziemy na trase xc koło zamku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Coxi'c dawaj gdzieś w tym tygodniu uderzymy- może okolice Andrzejówki, o ile będzie pogoda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2012 jutro znowu jade na trase xc do książa, raczej przed południem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 a może ktoś byłby chętny jutro lub ewentualnie w środę na wyjazd pociągowy do szklarskiej i zrobienia paru km po izerach, albo do janowic wielkich i pobujaniu się po Rudawach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Ja jutro jade do Zieleńca, później na dniach do Karpacza i Okraj na szosach, rzecz jasna jakby ktoś chciał to zapraszam. Bartek, znasz może trase MP, jaka bedzie w Wałbrzychu w sobote? Wpadłbym na objazd moze w środe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.