Skocz do zawartości

[Wałbrzych i okolice]

Cox

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

jedzie ktoś jutro po południu w górki? Trójgarb lub chełmiec (lub co komu pasuje, dostosuje się) jest fajne błocko, można się troche potaplać, zawsze większa frajda, ja bedę dostępny po godzinie 15.00 pisac tutaj lub na nr tel 66 pięć pięć 35199, tylko sms

• 5 tygodni później...

z chełmca to najlepiej niebieskim , w strone Wałbrzycha bardziej hardcore, lub na Gorce, lżej, albo żoltym , to już czysta przyjemność , można szybko.

Tym niebieskim jechałem chyba kiedyś, nie jestem pewien. Dziś dla odmiany zrobiłem starą i nową DH z Dzikowca :)

http://www.navime.pl/trasa/27704/Dzikowiec

http://www.navime.pl/trasa/27710/Dzikowiec+DH+%28+nowa+%29

z chełmca to najlepiej niebieskim , w strone Wałbrzycha bardziej hardcore, lub na Gorce, lżej, albo żoltym , to już czysta przyjemność , można szybko.

Dziś obydwa zrobiłem :D

Navime - trasa rowerowa - Chełmniec zdublowany

P.S. Niebieski z jedną podpórką i niegroźną wywrotką tuż za drogą,na tym mniej stromym ;)

Kiciok a może ślęża w tygodniu? ja mam wakacje

Jak będzie pogoda, to czemu nie. Jak będzie fajna pogoda, to dam znać i można lecieć. Ale mówię od razu, że u mnie niezbyt z kondycją i mogę nie podjechać na górę :D

Z resztą też tak jeżdżę, ale boje się o tylną obręcz która jest dość zużyta. Jak mi kiedyś strzeli... :P

Witam serdecznie grono. Jako, że wyprowadziłem się w okolice Wałbrzycha, Kamiennej Góry chciałbym przyłączyć się do jakiś małych sesji rowerkowania :)

Witam witam :) Dziś jest ustawka w Mieroszowie ( zawody EMTB Enduro ) start o 10 tej , wpadaj będzie grubo ;)

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...