Skocz do zawartości

[Wałbrzych i okolice]

Cox

Rekomendowane odpowiedzi

jednak robie jutro wycieczkę

start dworzec wałbrzych miasto ---> ptasia kopa----->dziećmiorowice-----> zagórze----> jedlina----->wałbrzych

odpowiednio szlakiem niebieskim, a potem żółtym

start godzina 9,30 (do uzgodnienia, napisze po 22.00),

szczegóły nr tel 6 6 5 pięć trzy 5 1 9 dziewięć

ja niestety muszę podziękować. dzisiaj trochę pokręciłem w samotności i czuję, że nie mam siły. Jeżeli będziesz jakąś traskę robił np we wtorek to ja bardzo chętnie.

może jutro zrób sobie co innego, a tą traskę zostaw na wspólne śmiganie, bo na ptasiej jeszcze nie byłem :D

Jutro hopamy na dzikowiec i lesistą, ktoś chętny to zbiórka 8.00 koło leśniczówki w boguszowie,

sorka,że nie odbierałem ale mam wyciszony telefon. ja jutro pomagam na działce ojcu więc odpadam- dla mnie najbliższy możliwy termin na wspólne śmiganie to 3 maja, bo w środę idę do roboty. jak coś to chętnie 3 przy pogodzie mogę gdzieś skoczyć, tylko daj znać wcześniej :D

trase mam już na jutro, tak na 4-6 h zależnie od tego co się będzie po drodze działo

Chaozz masz pociąg 6:45 z głównego, w wałbrzychu o 8:33 na DWORCU MIASTO WYSIADAJ, tam bedziemy czekać

tak samo Bartek 08:09 ----> 08:33

ok?

Jak tam panowie daliście ostro czadu??

Ja dzięki nowoczesnej polskiej kolei z XXI wieku dojechałem za piętnaście dziesiąta dopiero do Świebodzic!!

Jak zobaczyłem że Bartka nie ma co mnie w ogóle nie zdziwiło (prawie 2 godziny spóźnienia) wysiadłem i pojechałem sam na jak ja to mówię na panka, bez mapy i jakiejkolwiek znajomości terenu :) ale nie było tak źle nawet na Sowę się wdrapałem i trafiłem na jakieś całkiem fajne jeziorko z ruinami :). Niestety dużo szosy ale tak było po prostu bezpieczniej się za bardzo nie pogubić.

Oto moja dzisiejsza trasa: http://www.endomondo...rkouts/52600368

Bartek masz jeszcze mój nr telefonu?? Daj mi cynka bo mi się gdzieś Twój zapodział...

o panie.....

my czekaliśmy od 8:30 do 9:05(wtedy pociąg przyjechał) popatrzyłem że ciebie nie ma, ani nie mam twojego tel więc pojechaliśmy

63km, 1700m przewyższeń, 90% teren

o panie.....

my czekaliśmy od 8:30 do 9:05(wtedy pociąg przyjechał) popatrzyłem że ciebie nie ma, ani nie mam twojego tel więc pojechaliśmy

to nie ten pociąg był :) ten o którym mówisz był do szklarskiej, wyjeżdżał z wro o 6.22 mój był do jeleniej i wyjazd 6.45. Wiem bo dużo nie brakowało a właśnie tamtym bym przyjechał (uparłem się na bilet w kasie). Ale nic to następnym razem sie lepiej zgramy

Wysyłam Ci nr fona na priv!

Pozdro!

To widzę Chaozz ładną przygodę miałeś :D ja wstałem o 7 ale strasznie słabo się czułem- nogi ciężkie i brak większej chęci na całodniowy rower, dlatego odpuściłem bo nie wiem czy dałbym dzisiaj radę. no nic, na następny raz będę gotowy na 1000% :) podeślę Ci nr tel na priva, Twój numer dalej mam tylko że swój zmieniłem :D

o panie.....

to gdzie się bujaliście? żałuję, że nie wybrałem się z Wami, ale jak pisałem wcześniej- czułem straszliwe zmęczenie i tylko bym się ociągał i zwalniał grupę :D

Niestety dużo szosy ale tak było po prostu bezpieczniej się za bardzo nie pogubić. Oto moja dzisiejsza trasa: http://www.endomondo...rkouts/52600368

Mogłeś pojechać czerwonym od Świebodzic aż do przełęczy walimskiej. Tylko jak napisałeś, tam można się pogubić ( mnie się udało, bo miejscami jest mocno zaniedbany ten szlak)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...