Cox Napisano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 jednak robie jutro wycieczkę start dworzec wałbrzych miasto ---> ptasia kopa----->dziećmiorowice-----> zagórze----> jedlina----->wałbrzych odpowiednio szlakiem niebieskim, a potem żółtym start godzina 9,30 (do uzgodnienia, napisze po 22.00), szczegóły nr tel 6 6 5 pięć trzy 5 1 9 dziewięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 ja niestety muszę podziękować. dzisiaj trochę pokręciłem w samotności i czuję, że nie mam siły. Jeżeli będziesz jakąś traskę robił np we wtorek to ja bardzo chętnie. może jutro zrób sobie co innego, a tą traskę zostaw na wspólne śmiganie, bo na ptasiej jeszcze nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 28 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 we wtorek ma padać, jutro jadę na 100%,weź jakieś koksy i jedziemy, trasa nie jest wymagająca, ale bardzo przyjemna, ja też dzisiaj byłem z buta 7 h i jutro jade, nie ma opie*****nia się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Jutro hopamy na dzikowiec i lesistą, ktoś chętny to zbiórka 8.00 koło leśniczówki w boguszowie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Jutro hopamy na dzikowiec i lesistą, ktoś chętny to zbiórka 8.00 koło leśniczówki w boguszowie, sorka,że nie odbierałem ale mam wyciszony telefon. ja jutro pomagam na działce ojcu więc odpadam- dla mnie najbliższy możliwy termin na wspólne śmiganie to 3 maja, bo w środę idę do roboty. jak coś to chętnie 3 przy pogodzie mogę gdzieś skoczyć, tylko daj znać wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Panowie jak zaplanujecie coś na 3 takiego, na co załapał bym się dojeżdżając pekapem i nim wrócił to chętnie pokręcę z wami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 3-ciego ma padać, ale bez spiny pewnie będzie ładnie, a trasę jakąś wymyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deTem Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 A jak będzie padać to na pewno po 16. A w deszczu też można jeździć. Nawet ciekawiej . Więc zapraszamy. Ja jutro muszę wreszcie odpocząć, więc jadę na spokojnie z niedzielnymi turystami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 To jak? Gnamy gdzieś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 2 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Fajnie by było, ale nie mam pomysłu na trasę, coś wymyśle do wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 a może żeby nie kombinować zrobimy Głuszycę?? W zeszłym roku się całej nie udało, ja mam niezły dojazd tam do Wałbrzycha. Ten zielony był spox a i dojazd do niego dawał nieźle po łydach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 2 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 trase mam już na jutro, tak na 4-6 h zależnie od tego co się będzie po drodze działo Chaozz masz pociąg 6:45 z głównego, w wałbrzychu o 8:33 na DWORCU MIASTO WYSIADAJ, tam bedziemy czekać tak samo Bartek 08:09 ----> 08:33 ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 ok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 jak wyschną mi ciuchy na jutro to jadę na 100%, teraz moja obecność to 90% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Jak tam panowie daliście ostro czadu?? Ja dzięki nowoczesnej polskiej kolei z XXI wieku dojechałem za piętnaście dziesiąta dopiero do Świebodzic!! Jak zobaczyłem że Bartka nie ma co mnie w ogóle nie zdziwiło (prawie 2 godziny spóźnienia) wysiadłem i pojechałem sam na jak ja to mówię na panka, bez mapy i jakiejkolwiek znajomości terenu ale nie było tak źle nawet na Sowę się wdrapałem i trafiłem na jakieś całkiem fajne jeziorko z ruinami . Niestety dużo szosy ale tak było po prostu bezpieczniej się za bardzo nie pogubić. Oto moja dzisiejsza trasa: http://www.endomondo...rkouts/52600368 Bartek masz jeszcze mój nr telefonu?? Daj mi cynka bo mi się gdzieś Twój zapodział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 o panie..... my czekaliśmy od 8:30 do 9:05(wtedy pociąg przyjechał) popatrzyłem że ciebie nie ma, ani nie mam twojego tel więc pojechaliśmy 63km, 1700m przewyższeń, 90% teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 o panie..... my czekaliśmy od 8:30 do 9:05(wtedy pociąg przyjechał) popatrzyłem że ciebie nie ma, ani nie mam twojego tel więc pojechaliśmy 63km, 1700m przewyższeń, 90% teren to nie ten pociąg był ten o którym mówisz był do szklarskiej, wyjeżdżał z wro o 6.22 mój był do jeleniej i wyjazd 6.45. Wiem bo dużo nie brakowało a właśnie tamtym bym przyjechał (uparłem się na bilet w kasie). Ale nic to następnym razem sie lepiej zgramy Wysyłam Ci nr fona na priv! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 To widzę Chaozz ładną przygodę miałeś ja wstałem o 7 ale strasznie słabo się czułem- nogi ciężkie i brak większej chęci na całodniowy rower, dlatego odpuściłem bo nie wiem czy dałbym dzisiaj radę. no nic, na następny raz będę gotowy na 1000% podeślę Ci nr tel na priva, Twój numer dalej mam tylko że swój zmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 o panie..... my czekaliśmy od 8:30 do 9:05(wtedy pociąg przyjechał) popatrzyłem że ciebie nie ma, ani nie mam twojego tel więc pojechaliśmy 63km, 1700m przewyższeń, 90% teren to gdzie się bujaliście? żałuję, że nie wybrałem się z Wami, ale jak pisałem wcześniej- czułem straszliwe zmęczenie i tylko bym się ociągał i zwalniał grupę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Niestety dużo szosy ale tak było po prostu bezpieczniej się za bardzo nie pogubić. Oto moja dzisiejsza trasa: http://www.endomondo...rkouts/52600368 Mogłeś pojechać czerwonym od Świebodzic aż do przełęczy walimskiej. Tylko jak napisałeś, tam można się pogubić ( mnie się udało, bo miejscami jest mocno zaniedbany ten szlak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 mniej więcej coś takiego, nie chciało mi się dokładnie po szlakach prowadzić traski http://www.bikemap.net/route/1553256#lat=50.744575988344&lng=16.259383417969&zoom=11&maptype=ts_terrain 19.05 jest maraton, trzeba u siebie wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PauL605 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Pisałbym się na objazd trasy Mega- jak tylko pojawi się mapka... Cox teź Mega ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Jeśli będziecie jechać, to też obowiązkowo piszę się na objazd, zwłaszcza jeśli ktoś lepiej bedzie znał trasę ode mnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 mega/giga, jeszcze się zastanawiam, zobaczymy jak będzie noga podawać w tygodniu przed maratonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Jak wygląda sprawa z objazdem? W tygodniu macie czas, żeby choćby kawałek przejechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.