zabiel17 Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Jedzie jutro gdzieś ktoś? np na trasę XC do Boguszowa-Gorc, bo za tydzień wyścig tam jest i trzeba obczaić ja sobie dzisiaj na Sowę wjechałem, śnieg jeszcze gdzieniegdzie leży- widać jeszcze ślady po jeżdżeniu zaDymka mógłbym się karnąć z kimś w sobotę np. na Sowę jeszcze raz albo po okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Kiedy jest XC w Boguszowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Xc w Boguszowie jest w sobotę 14.04, wszystko jest na stronie wyścigu Górale na start http://goralenastart.pl/ W moim odczuciu trasa jest dość atrakcyjna i na pewno trudniejsza niż rok temu (jeśli ktoś był) Dodali hopy, duże kamienie na trasie, wykopali korzenie, w niektórych miejscach porobione są bandy wzorują się na coraz trudniejszych trasach pucharu świata ze sztucznie robionymi przeszkodami,brawa organizatorom za to, jest to trasa na której trzeba "szarpać" żeby coś osiągnąć na mecie, jeśli ktoś nie lubi się męczyć do porzygu to niech lepiej nastawi się na rekreacyjny udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Lecimy gdzieś w niedzielę? tempo spokojne, może być pod górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 a w sobote? myślałem o Andrzejówce i troche Czech zwiedzić, Szpiczak itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 a w sobote? myślałem o Andrzejówce i troche Czech zwiedzić, Szpiczak itp ile to kilometrażowo by było? jak nie narzucisz szaleńczego tempa, to mógłbym się wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 zależy skąd, najlepiej by było jakbyś sobie podjechał pociągiem na dworzec główny, i wtedy pojedziemy jakos przez las do rybnicy i do andrzejówki a potem do czech, na droge powrotna też coś wymyślę, tempo turystyczno-krajoznawcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 ok, jutro się zdecyduję to dam Ci znać czy jadę. ale plus/minus ile to będzie km-ów? około 70, 80? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 mniej, zależy ile będziemy po czechach błądzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deTem Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 E tam, błądzić nie będziemy gdyż jako zawodowi turyści mamy na wyposażeniu mapy i inne zdobycze współczesnej techniki A tu trasa z ciekawym dojazdem z dworca do Andrzejówki: http://www.bikemap.n...type=ts_terrain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 20 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Myslałem żeby sie wbić na szlak od punktu 6 na tej mapie, do 14, tam jest chyba zielony albo niebieski, godzina wyjazdu będzie zależna od tego o której bedzie miał pociąg zabiel, z lenistwa to chyba podjade autem na dworzec głowny, nie chce mi sie przebijać przez wałbrzych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 pociąg mam o 8. 06 i na 8,43 byłbym na głównym, nie wiem czy nie wybiorę się po prostu rowerem koło 8, a zbiórkę ustalilibyśmy np na 9,20 żebym sobie spokojnie dojechał. dawać 10zł za taki fragment to przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 20 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 jak chcesz, albo najlepiej podjedz do wałbrzycha i wsiądź w 12, tu masz http://zdkium.walbrzych.pl/rozklady_linie/linia_t_8.htm zobacz jak ci pasuje i napisz o której by była zbiórka, nie zapomnij kupić 2 biletu na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 nie no, spokojnie dojadę na rowerze w godzinę czasu powinienem się wyrobić przy niewielkim tempie. mam za brudny rower, żeby się z nim ładować do MPK. czy możemy jednak zrobić zbiórkę tak koło 10 20 koło tego drewnianego "stojaka" z mapą i strzałkami przy głównej drodze-nie pamiętam ulicy, ale nad nią jest ten wiadukt? Nie chce mi się za bardzo wstawać już o 7, a teraz dzień jest bardzo długi, więc godzina w jedną czy drugą stronę nic nie zmieni akurat wstanę jutro i na spokojnie zjem i pójdę na zakupy-dlatego też ta godzina więcej mi potrzebna jeszcze jedna prośba- czy możesz wziąć ze sobą pompkę do amora? byłbym wdzięczny, bo ostatnio nie mam możliwości pożyczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deTem Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 szlak od punktu 6 na tej mapie, do 14, tam jest chyba zielony albo niebieski Tak, to jest niebieski szlak, prowadzi na Bukowiec. A potem czerwony do samej Andrzejówki. czy możesz wziąć ze sobą pompkę do amora? Więc chyba się już wyjaśniło kto bierze pompkę. To dobrze, zmieści mi się więcej napojów Czyli zbiórka tutaj 50.742629,16.287763 o 10 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 20 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 tak, ja będę autem to nawet sprężarkę na przyczepkę mogę zabrać jak chcesz jeszcze z nami prawdopodobnie pojadą 2 osoby, jestem w trakcie pertraktacji 10:20 koło wiaduktu pasuje, Bartek wyślij mi na pw nr tel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 . Czyli zbiórka tutaj 50.742629,16.287763 o 10 20. tak, dokładnie tutaj. jakby co, to chwilkę na mnie poczekajcie, postaram się nie spóźnić, ale wiadomo- różnie bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 tak, dokładnie tutaj. jakby co, to chwilkę na mnie poczekajcie, postaram się nie spóźnić, ale wiadomo- różnie bywa jedziemy? ja wyruszam, najwyżej napisz mi smsa Coxu ze mam zawrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 jedziemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deTem Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Mokro trochę ja raczej odpadam, zepsułem ostatnio ochraniacze przeciw-wodne i dziś nie popływam. Może jutro jak będzie tylko błotko Jak jedziecie to powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Byliście na Szpiczaku? Czy pogoda was przeraziła:p ? Szkoda że dopiero dzisiaj to czytam. Jakieś plany macie na jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 byliśmy w trójkę, było błoto takie że robiło opony 3', ale daliśmy radę, wyjechaliśmy okolo 11, juz nie padało, w sumie to chyba mielismy z 2 minuty deszczu przez 6 h jazdy, na szpiczaku byliśmy, wydrapaliśmy się od strony polskiej, a zjechaliśmy wzdłuż granicy w stronę głuszycy jutro jadę na trójgarb, musiał byś być w lubominie koło kościoła o godzinie 9.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 byliśmy w trójkę, było błoto takie że robiło opony 3', ale daliśmy radę, wyjechaliśmy okolo 11, juz nie padało, w sumie to chyba mielismy z 2 minuty deszczu przez 6 h jazdy, na szpiczaku byliśmy, wydrapaliśmy się od strony polskiej, a zjechaliśmy wzdłuż granicy w stronę głuszycy jutro jadę na trójgarb, musiał byś być w lubominie koło kościoła o godzinie 9.30 Kurczę, niestety chwilę wczesniej dogadałem sie z kolegą, że jadę na Wlk. Sowę i pozniej na odcinek specjalny rajdu Świdnicki-Krause. My wyjezdzamy po 10, przez Walim, na Sowie po 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 jakieś plany na weekend majowy mamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 ja w niedziele jade na trase xc do szczawna, w poniedzialek robota, można coś pojeździć we wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.