Skocz do zawartości

[Wałbrzych i okolice]

Cox

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema, wiosna się zaczęła, śnieg stopniał , można by już coś poszaleć,

kto jest chętny niech się wpisuje

teren i szosa

Gość Marek
Napisano

Siema, wiosna się zaczęła, śnieg stopniał , można by już coś poszaleć,

kto jest chętny niech się wpisuje

teren i szosa

Gość Marek
Napisano

witam, może jutro ok.12 małą rundkę po okolicy, jestem z podzamcza 784106209

Napisano

sobota 10:30, rondo szczawno zdrój ulica kolejowa, koło wiaduktu,

jedziemy na strzegom, asfaltem, około 60 km

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam,

Czy był już ktoś z Was na Trójgarbie, Borówkowej, Dzikowcu? Jak z przejezdnością w tych miejscach?(chodzi mi o śnieg). Pozdrawiam,

wheelwell

Napisano

Pani, na trójgarbie dzisiaj byłem ,susza, śniegu może 1 kupka na północym stoku z 20x20X10 cm :D, błota minimum, zielonym można na Lubomin bez zahamowań lecieć, co do dzika to słyszałem od znajomych że śnieg jeszcze potrafi być, dawaj na trójgarb, "prawie' podjechałem dzisiaj żółtym od strony Starych Bogaczowic, tylko na tej agfafce nie wyrobiłem, kamienie wielkości pięści i 30 stopni nachylenia

Nie chciałabyś jechać za tydzień na zlot w rudawy janowickie?

• 2 tygodnie później...
Napisano

Zadym, ja zadzwonie do Ciebie jak dokładnie będzie wyglądać sobota, myśle tak 3-4 h będzie można pojeździć po górkach, 1 osoba z w-ch na pewno ze mną jedzie, zobaczymy czy ktoś jeszcze

do ogółu: "telegram"

sobota, wielka sowa i okolice, około 10;00-16;00

start walim/rzeczka do uzgodznienia

Napisano

Zadym, ja zadzwonie do Ciebie jak dokładnie będzie wyglądać sobota, myśle tak 3-4 h będzie można pojeździć po górkach, 1 osoba z w-ch na pewno ze mną jedzie, zobaczymy czy ktoś jeszcze

do ogółu: "telegram"

sobota, wielka sowa i okolice, około 10;00-16;00

start walim/rzeczka do uzgodznienia

może karnę się z Wami, zdecyduję jutro wieczorem- ale ciężko będzie mi dojechać na 10 do Walimia :D

Napisano

Wlk. Sowa aktualna nadal jutro?

Co prawda pogoda nie nastraja do dalszych wypraw ale ile można w domu siedzieć :]

Konkretnie gdzie się spotykacie?

Napisano

Cox jeszcze się nie odezwał, czekam :)

ja jednak podziękuję, za bardzo nosem podciągam.

Inferek fajnie, że się pojawiłeś na forum- "kupe" lat :)

Napisano

Hehe, miło słyszeć(czytać), forum czytuję, na zloty jeżdżę wiec nie tak " kupe" lat :P

W tamtym sezonie było raczej cieńko z rowerowaniem z racji pracy i dłuższym przebywaniem za granicą ja tu, u nas. Ten sezon to tylko studiowanie i jeżdżenie, nic wiecej :)

Napisano

Ja do marca tylko jeździłem i studiowałem, teraz doszła praca i trochę mniej czasu na rower zostaje. Staram się jednak wykorzystywać to co mam i poświęcać wolne chwile na bajka.

Napisano

ja jestem troche chory i jednak podziekuję za sowe jutro, gdyby była lepsza pogoda... za zimno jest, załatwię się kompletnie

Napisano

W takim razie jutro startuje z centrum walimia zielonym do przełęczy walimskiej, potem rowerowym na sowe. Potem zjazd do Młyńska niebieskim, powrót na sowe jakimś tam, i zjazd żółtym do walimia. Zależnie od pogody 20-30 km :) O g 10:00 chcę wyruszyć z Walimia,

Coś takiego : http://www.cykloserver.cz/f/1246074467/

Jak ktoś nie boi się może dołączyć :)

Napisano

zaDymku powiedz mi czy podjazd na Wielką Sowe jest już przejezdny ? Bo jak byłem 2 tygodnie temu to 50 cm śniegu leżało i nie było szans przejechać.

Napisano

zaDymku powiedz mi czy podjazd na Wielką Sowe jest już przejezdny ? Bo jak byłem 2 tygodnie temu to 50 cm śniegu leżało i nie było szans przejechać.

Byłem na Sowie dziś 2 razy :) Podjeżdżałem od Walimia zielonym do przełęczy Walimskiej, potem drogą rowerową (zieloną) , na średniej górze wlewo czerwonym rowerowym na Sowe. Przejezdny w 100% , śniegu trochę przy szczycie :)

Zjechałem czerwonym do schroniska "Sowa" , przy odpowiednim speedzie w 100% zjechałem :) Później do " Koziego Siodła " i podjazd czerwonym, przy końcu ze 100 - 200 m prowadzenia po śniegu . Zjazd żółtym miodzio,do Małej Sowy trochę błota/śniegu , potem już prawie sucho :D

Trasa : http://www.endomondo.com/workouts/qvDHValuRLA\

Foty : https://picasaweb.google.com/108820166494168296830/704?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJq_pNDW_tymYA&feat=directlink

W przyszłym tygodniu ( od pn. do czw. ) mogę wyskoczyć na Sowe, jak by ktoś miał czas i chęci . Od piątku jestem w Izerach z buta ;)

Napisano

Jedzie jutro gdzieś ktoś? np na trasę XC do Boguszowa-Gorc, bo za tydzień wyścig tam jest i trzeba obczaić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...