Skocz do zawartości

[Rower]Czy opłaca się?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

z opisu sklepu:

Ograniczenia w użytkowaniu: nieodpowiedni do zjazdów.

Przeznaczenie: do nauki freeride'u w górach po ścieżkach i w bike parku

Odpuść to coś za te pieniądze !!!

Napisano

No to co radzisz cenowo do 3 tysięcy z kawałkiek wiadomo że nie bd to zjazdy profesjonalne odrazu poprostu zjazd z gór na dół

Napisano

192cm wzrost waga 79kg No mało się znam na rowerach ale tak żeby były amory przód tył no i przeznaczenie jazda troche po mieście ale więcej góry wertepy pagórki no i do bikeparku

No i cenowo 3tysiące z kawałkiem max i tak żeby służył dobre pare lat bo inne wydatki też są a zarobićnie ma jak bo szkoła

Napisano

kolega stpman ma racje, za 3000 nawet przyzwoitego fulla nie kupisz a jego propozycja jest jak najbardziej trafna i podpisję się pod nią !!!

Napisano

Ale z tego co widze to on w małych rozmiarach jest ;/ A co poardzicie w takiej samej cenie i z tym samym zastosowaniem z jakiegoś roweru tylko z amorem z przodu z dużym skokiem

Napisano

Ten Core fajny ale rozmiar mały jest M tam jest ;) no wiem budżet max 3500zł bo musi na prawka zostać coś ;) Jakbyście mi jakieśmodele podali takich rowerków z podobnym skokiem i w podobnej cenie Tak żeby po góach po mieście i do skakania po hopach.Wiem że mieszam no ale ;) dzięki Wam z góry ;)

Napisano

http://allegro.pl/no...2178323814.html NS Core 2 2012

Ten rower spokojnie spełni Twoje wymagania. Roweru uniwersalnego nie ma, ale ten da radę i na trasę i na hopce i w górach i w lesie.

Dobry osprzęt, mocna stalowa rama, konkretny widelec.

http://www.velo.com.pl/produkty/?m=3&pk=%&id=3686 Dartmoor Hornet 2012

Moim zdaniem gorszy, choć nieco tańszy. Kiepski widelec to jego najpoważniejsza wada.

Napisano

ziomek2202 czy ty w ogóle czytałeś ten temat, czy po porostu od tak rzuciłeś pierwsze lepsze rowery z Allegro? Albo chcesz na szybko nabić posty...

Głupota ludzka nie zna granic... Koleś chce rower górski z amorem, a ty mu polecasz trekkinga i górala ze sztywnym widłem.

Ręce opadają...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...