Skocz do zawartości

[Wyprawa] Rybnik- Władysławowo.

lukas22

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, szukam jakiegoś towarzysza/towarzyszy do wyprawy z Rybnika (śląsk okolice Żor, Wodzisławia, Gliwic) do Władysławowa - chciał bym tam jechać nie dłużej niż 6 dni, może ktoś by się wybrał?

Mam 20 lat.

Witaj w tym roku myśle początek lipca.. lub troszke później zależy od pogody jadę zamierzam z Rudy Śląskiej. tylko że chce jechać tak w granicach 20km/h żeby zrobić trochę fotek i troche pozwiedzaćale tez zamierzam w 6 dni tam zajechać.

• 4 tygodnie później...

Cześć, szukam jakiegoś towarzysza/towarzyszy do wyprawy z Rybnika (śląsk okolice Żor, Wodzisławia, Gliwic) do Władysławowa - chciał bym tam jechać nie dłużej niż 6 dni, może ktoś by się wybrał?

Mam 20 lat.

Cześć

Widzę że nie tylko ja planuję Władysławowo.

My z CYKLOZY (klub rowerowy PTTK z Sosnowca) planujemy trasę wakacyjną właśnie tam w terminie 28.07-12(13).08.2012 trasa w obie strony na bikach, noclegi w pensjonatach itp. dziennie ok 100km by coś po drodze pozwiedzać a mamy w programie Gniezno Biskupin Bydgoszcz i Bory tucholskie. Nad Morzem punkt kulminacyjny to Rozewie i najdalej wysunięty punkt na północ w Polsce. We Władysławowie jakies 3 dni posiedzieć zregenerować siły i powrót przez Malbork, Toruń, i Łódź. Na ten moment jest nas czterech. Można by się dogadać i większą ekipą się wybrać. Trasa interwałowa trochę terenu trochę asfaltu.

Ja chcę tam jak najszybciej dojechać 1 noc i do domu;]

Moja pierwotna trasa zakłada że przejedziemy przez Konin, a później na Bydgoszcz.

Jak na razie jestem dalej wyjazdu niż bliżej;] chorowałem ostatnio i z kondycją u mnie jest bardzo ciężko mam spore zaległości;(

Cześć

Widzę że nie tylko ja planuję Władysławowo.

My z CYKLOZY (klub rowerowy PTTK z Sosnowca) planujemy trasę wakacyjną właśnie tam w terminie 28.07-12(13).08.2012 trasa w obie strony na bikach, noclegi w pensjonatach itp. dziennie ok 100km by coś po drodze pozwiedzać a mamy w programie Gniezno Biskupin Bydgoszcz i Bory tucholskie. Nad Morzem punkt kulminacyjny to Rozewie i najdalej wysunięty punkt na północ w Polsce. We Władysławowie jakies 3 dni posiedzieć zregenerować siły i powrót przez Malbork, Toruń, i Łódź. Na ten moment jest nas czterech. Można by się dogadać i większą ekipą się wybrać. Trasa interwałowa trochę terenu trochę asfaltu.

jakie rowery? jaka średnia prędkość? Bo może sie przyłącze

jakie rowery? jaka średnia prędkość? Bo może sie przyłącze

Co do rowerów górale, żadne szosy stąd trasa interwałowa, średnia prędkość z sakwami to obstawiamy tak za cały dzień ok 15 km/h

jak coś to możemy się dogadać nad szczegółami. W tą sobotę organizuję klubowe rozpoczęcie sezonu na Dorotce http://www.bikestats.pl/wydarzenia/II-Wiosenny-Zlot-Rowerowy-Dorotka-2012_1310.html tam mnie możesz znaleźć zapraszam albo poprzez kontakt do mnie cykloza.sosnowiec@gmail.com lub marcingozdek.89@interia.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...